Spriatelom sme mali vcera vecer sex po jednej oslave,kde som sa zial opila, celkom...a on bol triezvy,lebo riadil auto. nechceme este deticky,ale kondom sme nepouzili,lebopartnerovi to viac s tym chuti,hoci som ja na kondome nastojcila,tak on ze naco.Mam 12 den cyklu, ach smola:(
A tak sa to stalo,strasne rychlo sa urobil, hadam po 2 min. ale vravi ze stihol vcas vytiahnut, ze este vonku sa musel dorobit rukou,aler to si ja zial vobec nepamatam a neregistrovala som to. Viem len,ze vacsina urcite vysla na brusko,ked som sa potom utierala, tak tam toho bolo vela,ale neviem,ci nieco zostalo vnutri..:( nic som necitila. iba tesne,ked sa k tomu blizilo, tak nejaku tekutinku som citila aj v sebe ale neviem,ci to bolo to,asi skor predajakulacna tekutina.priatel si stoji za svojim,ze on nic neurobil,ze sa dorobil az vonku. Inokedy samozrjeme tiez mavame takyto sex, ze bez kondomu niekedy,ale nie v plodne dni,ako je 12 den. Mne vselijako chodia kramy,raz na 28 raz na 26 den, preto asi mam teda ovulaciu uz.
Dakujem za odpovede seriozne prosim. Som z toho fakt na nervy. Najhorsie ze hned ako vychadzal uz striekalaj na stehna aj na brucho...a on zase tvrdi,ze este musel aspon trikrat patkrat s rukou sa porobit,aby bol,tak ja neviem,...:(co si mysliet.
sme spolu uz pat rokov, a zatial bol spolahlivy,tak ja neviem.
mozem byt tehotna,?nezelane tehotna..:(
Levonorgestrel (výrobný názov: Postinor alebo Escapelle) je gestagén, ktorý môže zabrániť ovulácii, ak sa podá v predovulačnom období, inak zabraňuje uhniezdeniu už oplodneného vajíčka vo výstelke maternice, teda má skorý abortívny účinok = potrat v ranom štádiu.
Podľa toho, čo píšeš, máš plodné dni. Ak máš problém s interupciou, mala by si mať problém i s potratom spôsobeným tabletkou po. Pretože ak už došlo k počatiu vášho dieťaťa a Ty by si si vzala tabletku po, spôsobila by si mu smrť. Preto radím tabletku po nebrať a k prípadnému tehotenstvu sa postaviť ako dospelý človek - prevziať zodpovednosť za svoje činy a o vlastné dieťa sa postarať.
Chcete riešiť tieto vážne morálne dilemy len kvôli pár chvíľam rozkoše? Sex nie je zábava, ale zodpovednosť. Ak dvaja nie sú ochotní niesť zodpovednosť za seba navzájom (zostanem s Tebou, nech sa robí čo robí, lebo Ťa milujem) a za svoje prípadné dieťa (postarám sa o naše dieťa), nie sú pripravení mať ani sex. Preto by mali s pohlavným životom začínať v okamihu, keď sú si istí, že chcú zostať spolu navždy, čo si aj pred svedkami sľúbili, čiže okamihom svadby. Navyše, dieťa nesmie byť považované za nechcený "vedľajší" produkt sexuálnej aktivity, lebo deti sa rodia práve vďaka sexu. Ak sa dieťa počne, neznamená to, že sa niečo pokazilo, ale naopak, niečo úžasné sa podarilo.
telo resp. tvoja maternica nerozlišuje rozdiel medzi tehotenstvom a "neželaným tehotenstvom"
ked decko nechceš tak použivaj antikoncepciu, je 21 storočie,
ked nevyhovuje kondom existuje Pharmatex čípky..
ale ked si j*e*b*nutá tak sa ti to ani nebude chcieť pred sexom zaviesť..
a budeš tu nariekať nechcelo sa mi dať si pfarmatex a asi som tehotna...
mala by byt otvorena nejaka lekaren v pohotovosti , neviem ako to funguje cez sviatky, chod si kupit tabletku PO, ale nech ta neprekvapi ked budes mat najblizsie 3 mesiace rozhadzane hormony, lebo v tej tabletke je tolko hormonov ako v jednom blistri HAK , čo je 21 tabletiek..
Ty si "citila nejaku tekutinku"? Dievcatko, az raz budes naozaj mat sex, prosim ta, pouzivaj kondom, nech sa nerozmnozis, lebo hlupych ludi uz je dost. Nudis sa cez vianocne prazdniny a fantazirujes o niecom, co v skutocnosti funguje inak. Chod sa radsej hrat von na vzduch.
veru, aj ja dufam, ze nie si tehotna.. chuda dieta...
coste interupia nikdy...to by som si bevzala na svedomie,ale ja mam pred sebou este dvai roky vs skoly, musim to zvladnut a dieta urcite nie, to je uplne ze ja nikdy nechcem mat deti, ! a preto ma to tak ľaká toto zistenie, že mozem byt ? a inak, este mi napadla jedna vec, ze ja mam taku polo zrastenu panensku blanu znova, nakolko ju mam pruznu a sexiujeme aj ked je tam, tak riziko tehotnosti sa znizuje nie?ked je tam aspon daka membrana ci ?
ja rozhodne nechcem mat deti..do 30 casu dost ak nie aj navzdy.
Preto neviem,co robit, priatelovi vzdy doverujem,ze teda je bezpecny,a vsade sa s nim chvalit,ze aky je super v tomto,ale vcera by sa bol spravil aj do mna,keby som nebola povedala chod von....bolo to fakticky skutocne kratke:((inokedy vydrzi aj pol hodiny,ale vcera to bolo strasne :(
poradte,co robit?
Chod si kupit rychlo tabletku po...ked to bolo vcera, tak zajtra chod do obchodu (uz by malo byt otvorene) este by ti mala zabrat... a nabuduce nech sa priatel spameta lebo to nie je sranda, hlavne ak dieta nechcete
Tak budeš matkou a čo je na tom ? Pokiaľ nemáš 13-14 rokov tak to neni žiadna tragedia. A je tu aj možnosť interupcije.
Áno.
viem,preto obvykle pouzijeme kondom, ale vcerasom si vobec neuvedomila v opitoszi, ze mam ovulku...:( inak mimo ovulky mame sex bez kondomu vzdy, samozrejme s ym,ze partner ide von ejakulovat..alevecra sme to nejako nedomysleli, ine by bolo,kebyze som triezva,a vidim to, a citim,ze kolko sekund bol vonku zo mna,ale moc si toho nepamatam a necitila som nic extra .( takze sa velmi bojim, predajakulacna neobsahuje spermie zive schopne oplodnit, predejakulacna iba vtedy obsahuje ak partner bezprostredne sa spravil pred stykom a nasledne bez umytia siel do mna- a to nebolo, nebol cely den, az teda v noci so mnou, takze neobsahovala...to som si ista,
a robievame to tak uz par rokov..to uz by som mala deti asi tisic..
ale skor ma stve ten vystrel, on tvrdi,ze to bolo spolahlive,ale ja sa strasne bojim,az tak,ze som nemohla spat:
((((
sa mi to zdalo strasne skoro oproti inokedy razom,ked sexujeme, on vzdy sa este dlhsie robi rukou,ked vyjde zo mna, vtedy som si samozrjeme ista,ze nic,ale vvera to bolo extremne kratko,doslova sekundu, mozno dve..max...kym " sa urobil", a preto rizikove to bolo strasne :(
Predcasne prerusena suloz veru nepatri medzi spolahlive metody antikoncepcie. Len tak mimochodom, predejakulacna tekutina moze obsahovat nejake spermie.... teraz neviem, ci dat -) , alebo -( .