Zmenšenie noss

nicollette12

Tak samozrejme, ak to je uz moc velky problem, ktory sa neda doladit sminkami tak jedine operacia, tu nie je potom co riesit....

takisto

:-D to je iba video a ukáže ti len to čo chceš vidieť...
na dennom svetle tých 10 kilo make upu vyniem si predstaviť ako vyzerá,...

ja by som to chcela vidieť aké čarovné "maľovátka" dokážu zmenšiť tento nos?! -jedine plastika...!

nicollette12

Tak moc by som zas malovatkami neopovrhovala, pozri si par videi, kde sa vedia kocky tak namalovat, ze by si nevedela ze to je ta ista, treba mat len trochu zrucnosti, aby si viac clovek neuskodil ako pomohol :)

takisto

žiadne maľovátka jej nepomožu, Adela Banášová sa maluje a nemám pocit že by ten nos mala menší... furt má velký rypák..

ak este nie si plnoletá , chod na brigadu, setri si peniaze aby si po 18ke mohla na plastiku,.. ja aj moja kolegyna sme boli na rhinoplastike a pohoda...

nicollette12

Prosim ta kolko mas rokov??? Nie nos sa da zmensit jedine chirurgicky. Ale pocula som este o nejakej metode ze sa picha do nosa nejaka latka a ona ako keby sa potom vstrebe a vyhladi sa napriklad hrbolcek na nose ale vobec neviem ci sa tym da zmensit.... ak si este moc mlada tak si radsej kup dobre malovatka, konturovaci puder a nos si mozes opticky zmensit...aj v zahranici to tak zeny robia, usetris a este sa aj vyhnes tomu keby sa operacia nepodarila :)