Dobrý sviatočny deň prajem, chcela by som od vas nejaké inšpirácie ako stráviť Silvester, poprípade kam ísť a pod. Kludne napíšte ako ho trávite vy, vaši známy, rodina atd.. Ďakujem za odpovede. :-)
Kam na Silvestra?
S priateľom, nepriateľom, kolegami, nekolegami,rodinou atď... tento rok som sa rozhodla.byt sama. Budem si asi o polnoci strngat so zrkadlom a po polnoci sladko zabuvinkam. Na nový rok sa neskutočne teším ale nepotrebujem ho nejak extra vítať
RomcaPomocnica- ;-) áno som tu, aj častejšie ale menej prispievam do tém...niekedy mi iba tak zastaví rozum a že wtf?! a potom radšej iba prečítam niečo. ;-)
Do pi*e...
My s priatelom ideme do Nizkych Tatier k znamym....a ked nevies kam, tak budte ked tak s priatelom doma, alebo si rezervujte niekde stol a potom sa chodte do mesta pozriet na ohnostroj... neviem co ine by som ti poradila kedze to riesis takto neskoro
Pomocnica ty si tu zasa dávno som ťa nevidela
Ďakujem pekne za vaše odpovede...
Áno viem že už bude asi všetko poobsadzane niekde v hoteloch, ale ja aj tak som nechcela ísť takto, lebo som bola minuly rok a tento rok som chcela niečo vymyslieť, len neviem vobec čo, buď rozmýšlam že do mesta s priatelom (sme z BA), alebo niekde ku kamarátom na návštevu, lebo nechceme byť doma, ale zas nie niekde ďaleko :-) no mám to ťažke, som asi naročná :-D uvidím či ešte niekto pozve niekam :-D ale každopadne ďakujem za odozvu :-)
No neviem či už nie je neskoro vybavovať nejaký pobyt, tie príjemné známejšie miesta sú už pravdepodobne obsadené ale určite za skúšku nič nedáš. Môže byť príjemné stráviť Silvester na horách so šampanským v ruke v nejakej výrivke napríklad. Tak sme boli ale nie na Silvestra.
My sme doma a príde pár dlhoročných priateľov, máme pohodičku, pripijeme si, popozeráme niečo, popočúvame, zabavíme sa, chlapi pustia ohňostroj na Nový rok a takto, zvyčajne žiadne extra veci nevymýšľame, ale kto vie možno tohto alebo budúci rok zmeníme miesto. ;-)
Pekné sviatky.
Budem doma spať
No my máme chatu a minulý rok sme boli tam
A prepáčte, že som to zaradila do tejto kategorie, ale nevedela som kam to zaradiť, tak snad to nevadí :-)