Tampóny

adriana6

tak ja tampóny použivam od 13tich (mám teraz 19) a nemám vobec žiadny problem. Ani som nikdy nemala. Rozprávala som sa o tom aj s gynekologom , že od kedy ich použivam a on mi vravel že dievčatá môžu kludne použivať tampony už od prvej menštruacie. A blana tam nijak neprekaža, pretože v obdobi menštruacie je viac prisposobivejšia alebo ako to povedať. A keď vam tampon nešiel zaviesť, tak asi ste to skušali v zlej polohe. Mne tam išiel vždy, nemala som problem, len si to treba osvojiť.

CoJaViemNo

No ja neviem, ja kym som bola este panna a skusala som tampony tak len tie najmensie a nesli mi velmi hlboko zaviest tak som mala pocit, ze to tam stale citim ale hlbsie ma to uz nepustilo. Aj to som len v pripade nudze vyuzivala, ked som isla na kupalisko par krat. Inak len vlozky stale. A tampony inak vobec nepouzivam. A neviem ci je velmi spravne uz v 12tich pouzivat tampony. Nech si najprv zvykne na to, ze jej zacala menstruacia a zoznami sa s menstruacnym cyklom a az potom trocha neskor to vyskusa.

nicollette12

Tak pred kazdym zavadzanim umyt ruky poriadne mydlom, ked nahodou odbaleny tampon padne na zem alebo sa jej vysmykne z ruky tak urcite zahodit a pouzit novy, po kazdom zavadzani umyt ruky poriadne a celkovo sa naucit kolko tampon moze byt zavedeny, kedy treba vymenit a podobne, ked sa toto nauci tak urcite problemy mat nebude...ved ked tak si precitajte na internete, aj jej povedzte nech si precita o tamponoch, co a ako ma robit a dovolte jej to ked tak pod podmienkou ze to bude dodrziavat..

nicollette12

Kludne ich moze zacat nosit, nech ona sama zvazi ci jej to bude vyhovovat, lebo to nie je len tak ze chcem nosit tampony, to sa najprv musi naucit aj spravnej hygiene, naucit sa zavadzat ten tampon, zistit ktora znacka jej bude vyhovovat a az potom nech ide na vec...ale urcite jej to nezakazujte..