Skače mi v oku

vaporwave

zajdi za lekarom a nechaj sa vysetrit na tetaniu... a co spominali predosli, tak v tom moze byt ten stres, nedostaok magnezia..

MJr

Tiež mi to viac rokov robilo, som si myslel, že mám hlistu v oku, lebo aj také prípade sa stávali, ale len sa domnievam, že to bude citlivosťou oka, čím je očný sval menej spevnený, menej v pohybe, ostražitosťou, tým je voľnejší, citlivejší a potom to cítiť ako pracuje. Možno sa to časom zlepší, ktovie, alebo prípade sa poradiť s ofmatológom, ak by to robilo dosť často . . .

merilynn

Mne to robila na ľavom oku kombinácia stres + niektoré krémy/séra (ale presnú látku, čo mi robí problém, som neidentifikovala; väčšina kozmetiky je ok.)

odpovede

nie som si istý...
ale môže to byť dlhým pozeraním do TV,PC,MOBIL čo môže byť za dôsledok nosenia okuliarov.(ak eliminuješ tieto veci a nič sa nezmení skús vyhľadať očného...)
ale samozrejme to môže byť aj preťažením tela.(veľa stresu) skús pár dni oddychovať a piť veľa tekutín :) hlavne užívaj magnézium buď v tabletách alebo šumivé... a nezabudni ovocie a zeleninu s obsahom vitamínom C.