Ahojte baby.chcem sa opytat na vasu skusenost s umelymi riasami.mala som svoje docela pekne dlhe,no chcela som vyskusat hustejsie..vletela som na prvu babu co ich robila nahodou nakolko som hladala salon kde ma narychlo zoberu..urobila mi to nejak zvlastne hned ked sim dosla somov som si vsimla ze niesu rovnake..no i tak bolo to pekne..zacali potom vypadavat..uz som ich skoro nemala a tak som si vcera tak pozmulala oci lebo som tam mala kopu lepidla,spadli aj ostatne;( rano som pozrela do zrkadla a zhrozila sa,z mojich pravych rias nezostali skoro nic!kde tu nejaka stetinka asi polka dlzky..skratka kratke a velmi malo ako by som ani nemala;( teraz neviem ci sa da nejako prirobit v salone na to nejake druhe,kvalitnejsie alebo nechat dorast..viete mi poradit?necitim sa vo svojej kozi teraz a viem ze cez sviatky mi to nik ihned neurobi..keby mi mali dorast svoje ako dlho to trva?mate skusenosti? Dakujem vopred za odpoved.pekne sviatky prajem
Mihalnice
Mihalnica ja som to napisala ironicky ak si si to neuvedomila, ale asi nie ako vidim, toto len svedci o tvojom rozume... nic uz radsej k tebe a tvojmu zmyslaniu lebo toto sa neda pochopit...
nemáš začo a nič ma dotoho neni, ale neviem prečo si tak na nicolet reagovala, veď ti nič zle nenapísala, lebo naozaj si za to môžeš sama, ale nemyslim to v zlom, len každý ma iný spôsob vyjadrovania, vieš, ani ona to možno tak ani nemyslela. Ale neriešim to, len tak som sa k tomu potrebovala vyjadriť.
Dakujem baby za rady..k Nicoletke sa nevyjadrujem,sem na forum sa chodi po radu a nie aby si vysmievala a tlieskala ludom;)tak sa bav s materou pa
Mihalnicka: ja si dávam mihalnice robiť už 2 roky skoro vkuse, ale keď si ich dám dať dole, tak mám stále svoje v takom istom stave ako pred mihálnicami a to je asi preto, lebo si to dávam v salone, ktory mám overený.. mám vela kamošiek, čo tiež spravili to čo ty, že vleteli do prveho salonu kde videli že to robia za lacno a potom plakali že su bez mihalnic. Ale ty bud hlavne rada,že si neskončila s alergiou na lepidlo, to by bolo ešte horšie, teraz si musiš počkať kym ti tvoje ako tak vyrastu, aby si si mohla keď tak dať znova spraviť mihalnice(ak ešte vobec chceš) a dobra rada, ten salón by som šla zažalovať.
Čo sa týka tých salónov kde by ti s tým niečo urobili, tak to ti neviem poradiť, ja umelé mihalnice nepoužívam. Chyba bola aj v tebe aj prípadne v slečne/pani kozmetičke, ktorá ti mohla to urobiť nejakou zvláštnou metódou a to zapríčinili čiastočnú škodu, mohla ti tiež k nim povedať trochu viac, ale možno očakávala, ako to bolo spomínané, že si o tom ty niečo prečítaš, nie, že vbehneš do prvého salónu, sadneš a robte a potom sa čuduješ. Šuchať si oči na ktorých máš lepidlo a mihalnice aby si to akože čo? Dala dole? Rozniesla? Vytrhala si mihalnice? Zamysli sa, videla si niekedy šuchať si oči dievča s umelými mihalnicami? Trošku tak, že si ich nenarúšaš možno ale takto asi ťažko.
No čo sa týka toho v akom stave sú teraz tak ti na nejakú dobu odporúčam nepoužívať ani špirálu, kúpiť si ricínový olej, každý večer si ho nanášať vatovou tyčinkou na mihalnice, pekne od korienkov po končeky, akurátne množstvo, nie, že ti to bude stekať. To by ti malo podporiť rast, vyživiť, mne to pomohlo, ale to som ich nemala poškodené. Rast mihalníc je vážne niečo iné ako rast vlasov, dlhodobejší proces, ale ricínový olej, trpezlivosť, žiadna špirála, či umelé mihalnice by ti malo pomôcť, lebo myslím, že chémiu riešiť ďalšou dávkou chémie nie je ideálny nápad. Poradila by som ti tiež niečo si preštudovať u umelých mihalniciach....To by bolo asi všetko, aj tebe pekné sviatky a skorý rast mihalníc. :-)
A zacni citat, lebo Nikola sa nevolam..
Si co myslis, ze ma urazis? Precitaj si po sebe co si napisala a potom hovor kto tu je stena a podobne urazky.. zakomplexovana si ty, pretoze keby si bola normalne zmyslajuca, tak takymto sposobom sa ani nevyjadris, tvoj vek typujem tak na 15 rokov(ak mas viac, tak by som popracovala na vyjadrovani sa voci inym ludom), zamysli sa dievca, lebo urazat tu ludi, ktory voci tebe nepouzili nic urazajuce, ani zhanovujuce, tak to si dobre klesnuta :) A ANO, mozes si za to SAMA ...
Nikola ty si velmi oskliva zatrpknuta zena ci štena ci co si..stara zienka moc si ostarena:)) musis byt velmi zakomplexovana asi si velmi skareda ked sa tak tesis z ludskeho nestastia..tlieskaj si sama aka si hnusna a protivna;))
Tlieskam ti, mozes si za to sama, teraz mozes cakat kym ti dorastu tvoje a nie nie je to tyzdnova zalezitost...takze s tym rataj... milujem taketo babenky, hned si zmyslia a hned musia vsetko mat.... preco si si nieco najprv o tych mihalniciach nezistila? Alebo si aspon nieco zistit o konkretnom salone, do ktoreho idem... teraz plac a mozes cakat.. vela stastia