Bývalý mi pri rozchode povedal ze sa so mnou rozchádza len skrz to, že má je pracovne vytazeny (pretoze rozbiehal firmu) a že ma furt miluje a aj po rozchode mi stále všade lajkuje fotky a proste mne to nesedí ze by toto mal bývalý robit ale prebudza kvi tomu vo mne furt nadej a to ma štve najviac.
Bývalý
a čo keby si ho vymazala na FB z priatelov resp. zablokovala a už ti nič lajkovať nebude-ked iba to je tvoj problem... zavri tie dvere a chod dalej... on si buduje karieru BEZ TEBA... nechce ta pri sebe, pri svojich uspechoch... tak že ti vobec stoji za to aby si na neho čo i len na chvilu myslela...daj si tiez svoj tivot dokopy, pracuj na sebe, tiez si vybuduj karieru,..
Pochybujem ze ta odkopol kvoli pracovnej vytazenosti... to uz by sa kazdy rozchadzal/rozvadzal... urcite ma niekoho ineho a je dost pravdepodobne ze to je v tej jeho praci...a ty si teraz naivna ako male dieta a myslis si, ze kedze ta nepodviedol, ani nic podobne tak sa k nemu hocikedy vratis keby za tebou prisiel... ale prosim ta, otvor oci... ked sa s nim nechces kontaktovat, tak nebud ako mala a zablokuj si ho a vyhod ho z kontaktov a dovi, je to tazke? Ja si myslim ze nie.. a este ta to aj vytaca...
Ved si ho vyhod z kontaktov.
je tak tazke ho zablokovat, ked ta obtazuje to, co robi? Chapem, ze evidentne este stale dufas, ale ak ta takto hnusne dokazal odkopnut z takychto "dovodov", tak ver mi, absolutne zato nestoji.