Aka som

Príspevok v téme: Aka som
Nemenna

Ahojte nemam sa komu vyzalovat tak to pisem sem. Som dost blba povaha a nici mi to vztahy jednoducho nedokazem a ani neviem ako prejavit lasku naopak viem byt velmi zla kruta a bezcitna a velmi ublizit. Samozrejme mi to nici vztahy a nielen partnerske. Ja aj ked sa snazim byt co najmilsia a dobra nevydrzi mi to dlho a stane sa nieco co vo mne prebudi tu horsiu stranku. Myslela som si ze som konecne nasla niekoho kto ma berie taku aka som a prehliada moje obcasne stavy ale ukazuje sa ze uz aj jemu dosla trpezlivost. Zacinam si mysliet ze nie som schopna vztahu a asi by som mala zit niekde mimo ludi sama. Ciastocne to pripisujem detstvu ale to je uz davno za mnou no aj tak ma poznacilo a neviem ako sa preniest cez to ze som vzdy bola ja ta zla vinena za vsetko ze som bola to najhorsie dieta bita okrikovana. Nepamatam si ziadnu pochvalu od rodicov ani objatie. Naucila som sa branit samu seba tym ze nedavam najavo city nedokazem byt spontanna a bezprostredna a svoje vnutro chranim chladom krutymi a bezcitnymi slovami ktorymi dokazem ublizit viac ako fyzicky. A najhorsie ze ten kto si to nezazil ma nepochopi a vychadzam z togo ako clovek ktory je zly lebo chce a pritom je to uplne naopak.

Tiborrr

vzdy som si myslel vzhladom nato ze som mal a mam v okoli zopar takych ludi plni zlosti, nenavisti a zavisti ze sa za tym ich spravanim nieco skryva, nieco s cim sa v minulosti nedokazu vyrovnat a odpustit.
Za svojou drsnou, surovou a zlostnou povahou skryvaju bolesti minulosti a ich zatrpknute srdce nedokaze a nechce rozbit tu studenu ocel co ho drti.
Rob s tym nieco dievca, ublizujes ludom ktori ta obklopuju.
Ako ti pisali ludia podomnou, potrebuje komzultacie s psychologom alebo psychiatrom. V starobe sa tieto povahove crty len zhorsuju a z teba bude zla, ukricana, povysenecka, nenavistna, uprskana stara zena.

rozumapud

mala by si nechat minulost kedy ti bolo ublizovane a zit teraz a uvedomit si ze lludia ktorym Ty teraz ublizujes svojim spravanim zato nemozu co sa ti dialo v minulosti. Oni niesu zato zodpovedni a svojim spravanim si ich od seba len odhanas a siris nelasku navokol.
Zajdi za psychologom

MaruskaMM

Mas pravdu. Nie si schopna vztahu, no nie ako clovek, ale vo svojom momentalnom stave, v ktorom sa nachadzas.
Je dobre, ze si to uvedomujes. Je dobre mat niekoho, kvoli ktoremu to chces zmenit.
To, ze mu to povies, nic nezmeni.
Ty pekne zacni chodit k psychologovi, ktory ta to krok za krokom nauci. Da sa to, tak ako sa dieta uci chodit, ty sa naucis prejavovat lasku, lebo ta to nenaucili doma.
Ked jeden partner nedokaze prejavovat lasku, toho druheho to velmi boli, ani nevies aku velku bolest druhemu sposobujes.

nicollette12

Suhlasim s prispevkom nizsie, povedz mu to, urcite ta pochopi, teda zavisi vela aj od toho, ako mu to podas...

philips

Ten, o kom hovoríš, že mu už došla trpezlivosť.. Skús mu to vysvetliť, otvor sa mu, ak ho máš fakt rada. Ak má rád aj on teba, tak to pochopí.

dalsi

jedna vec je, ako sa spravas k okoliu, druha vec ako sa spravas k ludom ktorych mas rada-rodina, a tretia, ako sa spravas k svojmu frajerovi. K okoliu, aj k rodine sa spravaj ako chces, ale preco sa musis zle prejavovat aj k frajerovi? Asi ho nebudes povazovat za niekoho viac ako ostatnych, no mala by si, on bude tym ktory musi s tebou stat v dobrom aj v zlom do konca zivota, a starat sa o rodinu... atd atd atd atd... hlupe dnesne vztahy, vobec si nevazite toho druheho...