Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co peciete k vianociam?

Moireal

Ja mam upeceny tahini brownie,cukinovy brownie,kokosovo tvarohove gulky,ryzove kosicky s jahodovo mascarpone plnkou,teffove cokies a jedine nepecene tiramisu a medjoul datlovo vlasske kakaove gulky. Vsetko bez lepku okrem tiramisu a datlovych guliek. :-)

nicollette12

Ja som tento rok nepiekla, pretoze vzdy toho vela ostalo a ja som len cele dni stravila v kuchyni... tk som to teraz vyriesila tak, ze som si v cukrarni bola objednat vianocne pecivo a uz ho mam aj doma a zistila som ze sa to aj viac oplati ako doma vypekat..:) ale moj nazor, samozrejme ked su v rodine deti, s ktorymi peciete tak to je ine :)

Vianoce

že nemá to kto pojesť :D u nás práve preto že má to kto pojesť, nerobíme zložité koláče lebo je to nezmysel robiť zložité a zožrať to za 24h. Takže takto my.

tasty

kokosové ježe, šuhajdy so salkom, linecké kolieska s lekvárom a vanilkové pečiatkové keksi, viac nie, lebo to nemá kto pojesť

Sonie

No, ja práve na nete hľadám ako by mohli rýchlo zmäknúť medovníčky, tento rok som skúšala nový recept a sú ako kameň.

simusaaaaas

Zvyčajne pečieme medovníčky a linecke keksy. Z koláčov punčovy, griláž a žltkove rezy...par rokov do zadu to boli aj vanilkove rožky, medvedie labky, kokosky...tento rok sa par veci pokazilo tak mame kupenu Marlenku a domaci medovy kremes

Jaja15

Ja mám tento rok napečené - linecké a medovníčky(domáce)z cukrárne, z obchodu - punčové rezy a Marlenku.