dá sa vyliečiť chronická bronchitída?prosím o radu

Cliattsi

Chron. bronchitída sa dá vyliečiť. Možno mi nebudeš veriť, ale odpoveď je - hladom. Dôkazy:www.youtube.com
desktop
Kniha-určite si ju kúp - V. Partyková -Hladovění pro zdraví. Ak vyskúšaš a pomôže, tak daj vedieť na mail cliattsi@azet.sk. Díky. Zaujíma ma to. Nerobím si srandu.

Ja túto chorobu nemám, ale dostal som sa aj k tejto informácii, tak ti ju dávam. Mám iné choroby, ktoré chcem týmto liečiť. Lekárti o tejto metóde nepovie. Škoda ale, že sa na takéto prístupy nedávajú peniaze do výskumu.
Držím palce a ak tento príspevok číta ten chalan so soc. fóbiou, ktorý mi toto video poslal, tak mu za to veľmi ďakujem.

Sonie

Chronická bronchitída sa väčšinou nedá vyliečiť. Záleží to od viacerých faktorov.Je spojená často s nejakou alergiu, či už na pele alebo na chlad. Prepukne naplno ak je organizmus oslabený, najčastejšie v zime, pri vírusovom a bakteriálnom ochorení. Na jar sú to pele, môže to vyústiť aj do astmy.
Treba byť sledovaný alergoimunológom.

Tomas12345

Taktiez pobyt na cerstvom vzduchu a hlavne v lese pomaha, a mozno by nebola zla ani kyslikova terapia ale spytaj sa na to najprv doktora co si o tom mysli

tenzing

ty potrebuješ v prvom rade psychiatra, to koľko tém o bronchitíde a chochp tu ešte chceš založiť? Prestaň gúgliť respiračné choroby a choď sa radšej prevetrať na čerstvý vzduch.