Vianočné zvyky - vyberave deti

Príspevok v téme: Vianočné zvyky - vyberave deti
Livia90

Ahojte, prosím vás poradte mi, aké zvyky su v usa? Moje deti posadnute americkymi filmamy zahlasili ze chcu vianoce na styl ameriky. Ako dobra mama som si povedala, prečo nie, ved ide len o vyzdobu a tvarenie sa ze santa prišiel.. našla som tento clanok estavisa.sk a ja blba som zabudla ze oni jedia moriaka.. a maju elfa.. prosim poradte ako mam ist na tie moje deti, ved to uz nestiham, ako na nich idete aby neboli sklamane, ked som im to uz raz slubila..

nicollette12

Tak presne takyto rodicia mi lezu krkom... za kazdu cenu ako si decko dupne, tak bude, rodic sa normalne boji ist s nazorom proti dietatu, lebo by zacalo trucovat... ked ja som bola mala,raz by som si dovolila trucovat na vianoce uz by mi letela, nieto si este dirigovat rodicov co ma byt ako....nemam deti, ale keby som ich mala tak ich nikdy nevychovavam tymito modernymi vychovami, ze decko dobre ze ma nezbije a ja ho za to objimem, kde sme, ved to je chore....fakt sa dajte liecit, aj minule som tu o takej citala a ostatne jej tam veselo radili ze to nevadi ze decko jej skace po hlave, ona ho musi objat, lebo to dieta sa vraj citi nedocenene :D dobry boze...

Milok

to som rada za svoje deti. Velmi radi stanuju a tak to bolo jasne, dostanu nove spacie vaky. Ziadna Amerika, ale krasne Slovensko :)

Ehmo

Nj, unahlene sluby sa nevyplacaju. Ako ti tu uz napisali, slub musis dodrzat a do buducna sa polepsi. Problem s moriakom je jednoduchy, obchod mas azda po ruke. Co sa tyka elfov, neviem co to je , ale obratil by som sa na svoje deti a posunul zodpovednost na nich, s tym, ze ked chcu mat atypicke vianoce, tak sa musia snazit aj oni, lebo v amerike zabezpecuju elfov vzdy deti..... co to je ten elf ?

celebrita FB

Co si slubila, musis dodrzat :) a nabuduce uz radsej detom nic neslubuj. Nesplene sluby su velikanskym sklamanim pre deti, beru to ako podraz. Preto treba slubene dodrzat, nech uz by to hocijaky slub bol, ale treba dodrzat.

NaRovinu

Povedz im priamo, že sme na Slovensku, nie v Amerike. Budete oslavovať tak, ako sa patrí. Santa a tí elfovia sú len pohanský výmysel.
Pravdaže, ešte deti si budú vyberať, aké Vianoce budú sláviť. Toto svet nevidel. Kde sme sa to dostali ?