Zápal priedušiek

Príspevok v téme: Zápal priedušiek
Elizabetha5

Ahoj, moja 4 ročná dcérka mala dvakrát v priebehu mesiaca a pol zápal priedušiek. Nebývala chorá, ale ako začala chodiť do škôlky, tak je chorá skoro stále. Ide ale o to,že aj po vyliečení a dobratí antibiotík a následnej kontrole, kde dýchanie mala čisté, tak skoro každé ráno ešte trochu kašle. Nie sú to nejaké záchvaty kašľa, skôr si tak 3 - 4 krát odkašle a potom cez deň už nekašle vôbec. Antibiotiká dobrala asi pred necelým mesiacom. je to o.k? koľko taký kašel môže trvať?

gastanko2016

môj syn po zápale priedušiek ešte dosť dlho pokašliaval. Začala som mu dávať preventívne imunoglukan a klop klop nebýva tak často chorý.

andilek

Ahoj, u nas boli zapaly na denom poriadku hlavne ket zacala mala chodit do skolky.. to bola cista katastrofa vkuse chodila so soplami a chytenim hrdlom.. raz mi jedna mamicka v cakarni u dokrorky poradila kalciovy sirup hned ked zbadam prve priznaky tak som vyskusala Problem ale zas nastal ze klasicki nechutil tak som vyskusala vanilkovy a neviem si ho vynachvalit uplne univerzalni na hrdlo kasel a zachrypnutie