Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Smoliar

Príspevok v téme: Smoliar
Alechandro

Je tu tiez muz ci zena ktoremu kazdy vztah stroskota?Mam neuveritelnu smolu.Po kariernej stranke napredujem.Ale co sa tyka vztahov tak 0 bodov.Vzdy to skonci ale nie mojou vinou.Nemam ani 30 co je pozitivum...co robit?Venovat sa osobnemu rozvoju?Pretoze to asi jedine mi dlhodobo prinasa ovocie,to druhe naopak nic.

rozumapud

Alechandro a na zaklade coho Vas vztah stroskota opat? Popiste blizsie cim to vzdy skonci kazdy vztah? Ako dlo Vam vztah vydrzi?

Alechandro

Ahoj troska...napis mi ak chces zda sa ze mame cosi spolocne:D ver ze keby to slo vratil by som vsetko naspat a nemal ziadny

denisaf

zivot nieje o tom kolko ma clovek rokov ale o tom ako sa snazi...ci ma 18,20,30,40...nevyhovarajte sa na vek.... ale pohnite ritou ked nieco chcete a ked sa budete snazit dosiahnete to...

troska

Ty máš aspoň to šťastie, že nejaký ten vzťah začneš. Mne už tiež ťahá takmer na 30 a nič ani ťuk. Zrejme si to hodím a budem mať kľud od toho sk*rveného života.

Jana Lukacova

Alechandro: každý stroskotaný vzťah je príležitosťou uvedomiť si niečo o nás samých a prípravou na ten "pravý" vzťah..prešla som niekoľkými vzťahmi a každý bol cennou, síce bolestivou, ale potrebnou lekciou do života.

verbena

mňa udivuje hláška: "nie mojou vinou" WTF?
chyba je vždy na oboch stranách...! tvoja chyba je napriklad aj zlý výber partnerky, lebo silou mocou máš potrebu chodiť s niekym tak chodíš s hocikým.. a potom samozrejme ze to nefunguje...