Je tu tiez muz ci zena ktoremu kazdy vztah stroskota?Mam neuveritelnu smolu.Po kariernej stranke napredujem.Ale co sa tyka vztahov tak 0 bodov.Vzdy to skonci ale nie mojou vinou.Nemam ani 30 co je pozitivum...co robit?Venovat sa osobnemu rozvoju?Pretoze to asi jedine mi dlhodobo prinasa ovocie,to druhe naopak nic.
Smoliar
Alechandro a na zaklade coho Vas vztah stroskota opat? Popiste blizsie cim to vzdy skonci kazdy vztah? Ako dlo Vam vztah vydrzi?
zivot nieje o tom kolko ma clovek rokov ale o tom ako sa snazi...ci ma 18,20,30,40...nevyhovarajte sa na vek.... ale pohnite ritou ked nieco chcete a ked sa budete snazit dosiahnete to...
Ty máš aspoň to šťastie, že nejaký ten vzťah začneš. Mne už tiež ťahá takmer na 30 a nič ani ťuk. Zrejme si to hodím a budem mať kľud od toho sk*rveného života.
Velmi tazko sa mi to cita.Ale mate pravdu.Asi bude rozumne nehladat nikoho silou mocou.
Naďalej sa ľutuj
mňa udivuje hláška: "nie mojou vinou" WTF?
chyba je vždy na oboch stranách...! tvoja chyba je napriklad aj zlý výber partnerky, lebo silou mocou máš potrebu chodiť s niekym tak chodíš s hocikým.. a potom samozrejme ze to nefunguje...