Zapal zaludka prosim o pomoc.

Preteba

Borbor, treba nájsť príčinu Tvojich ťažkostí. Vieš, kedy sa začali ťažkosti, čo si vtedy prežíval? Ťažký žalúdok a únava majú svoj dôvod. Ak chceš, ozvi sa.

Poradim

Nepit alkohol a kavu aspon par mesiacov a potom si este dlhsi cas davat pozor. Potraviny drazdiace zaludok obmedzit a nejest take veci nalacno. nalacno len biele pecivo s maslom nech sa otvori zaludok a hlavne jest castejsie v mensich davkach. Nesmiete pocitit hlad nech vznikajuca kyselina stale ma co travit :) a nie vlastne steny. Belmi pomaha dusene len tak na vode maso a so zemiakmi. Zeleninu radsej len dusenu. Ale ked bude lepsie, pomahal mi por. Ved samy pridete na to co vam pasuje a co nepasuje. Niekomu vadi cierny caj. Mne pu erh pomahal.. a naopak zeleny mi drazdil zaludok...
Zapal zaludka je nic. preslo tym vela ludi. Nejak ste ai ho podrazdili. Prejde a raz si nan ani nespomeniete. Vyhybajte sa stresu aj pri nom sa tvori kyselina a ta drazdi zaludok. Par mesiacov a ste fit. Drzim palce :)

Gima

Pitie čaju bylinkoveho repíkovy čaj, kamilkový čaj, žihlavový čaj a nasadiť diewtny režim v strave. Ja som jedla sucháre a ryžu.

gabona1

AHoj, no v prvom rade by si mal navštívíť lekára, pretože to nie je sranda a liečiť sa pomocou rád tu na fóre nie je správne. Prípadne zájdi do lekárne, tam ti mozno tiez daju dobru radu.