Prosim uz dlhsie mam problemy so zaludkom. Co vam pomohlo na zaludok mam tam zapal. Neboli len mi je tazko som unaveny snazim sa jest normalne potraviny gastro ma napacha Iba liekmi ktore nezaberu.
Zapal zaludka prosim o pomoc.
tu je účinná akupunktúra!!!
Najdite si dietu pre zlcnikarov.
Nepit alkohol a kavu aspon par mesiacov a potom si este dlhsi cas davat pozor. Potraviny drazdiace zaludok obmedzit a nejest take veci nalacno. nalacno len biele pecivo s maslom nech sa otvori zaludok a hlavne jest castejsie v mensich davkach. Nesmiete pocitit hlad nech vznikajuca kyselina stale ma co travit :) a nie vlastne steny. Belmi pomaha dusene len tak na vode maso a so zemiakmi. Zeleninu radsej len dusenu. Ale ked bude lepsie, pomahal mi por. Ved samy pridete na to co vam pasuje a co nepasuje. Niekomu vadi cierny caj. Mne pu erh pomahal.. a naopak zeleny mi drazdil zaludok...
Zapal zaludka je nic. preslo tym vela ludi. Nejak ste ai ho podrazdili. Prejde a raz si nan ani nespomeniete. Vyhybajte sa stresu aj pri nom sa tvori kyselina a ta drazdi zaludok. Par mesiacov a ste fit. Drzim palce :)
najrýchlejšie by tu mala pomôcť akupunktúra
Pitie čaju bylinkoveho repíkovy čaj, kamilkový čaj, žihlavový čaj a nasadiť diewtny režim v strave. Ja som jedla sucháre a ryžu.
AHoj, no v prvom rade by si mal navštívíť lekára, pretože to nie je sranda a liečiť sa pomocou rád tu na fóre nie je správne. Prípadne zájdi do lekárne, tam ti mozno tiez daju dobru radu.