Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Z blond na hnedú?!

Príspevok v téme: Z blond na hnedú?!
Teeska

Dobrý deň chcem sa opýtať či neviete či niekedy niaky prípravok alebo niečo na vlasy, včera som si ich nafarbila na blond ale tá farba sa mi nepáči nehodí sa mi to..jeden čas som si ich tak farbila a bola som presvedcena že to nebude zase take zle ale až teraz si uvedomujem ako mi chýbajú moje vlasy a neviem čo s tým..

bruneta202

chod dobrej kadernicke a zelene vlasy nebudes mat ::) ja by som sa farbami z drogerie nikdy nefarbila lebo su nekvalitne chyti ti to na zeleno alebo sa ti hned zmyje :)

Miska89

Ahoj aj ja som šla z Bond na hnedú a chodila som zelenovlasa. Nebolo to až tak strašne ale vlasy mali zelený nádych na slnku ešte po polroku, kým som si nedala raz magagonovu, na ňu už následne chytila hnedá krásne :).

zuzi74

verbena, ona nezavadza ani netrepe...potvrdi ti to aj kadernicka, ze pri prechode z blond na hnedu farbu mozu vlasy chytit zeleny odtien. Mne sa to dokonca stalo aj pri tmavej blond. Nebolo to velmi viditelne, ale mierny zeleny nadych mali. Z chloru som to urcite nemala...na plavaren nechodim.

Alkaaa

Verbena: upokoj sa troska. Ano blond vlasy mozu chytit zeleny nadych. Sama som toho prikladom. Ked sa davaju na platinovu blond studene farby pojde to do zelena. Preto tam treba prisat cerveny pigment.

verbena

bože moj zas tu táto kraviny trepe!!! o červenej farbe lebo hneda chyti na zeleno, ?! netrep kraviny, nezavádzaj tu ludí...! v hnedej farbe nemá čo chytit na zeleno...!
táto je dobre mimo, v kazdej teme tu blaboce kraviny o zelenych vlasoch...

zelene vlasy sposobuje blondinam CHLOR !!! v bazenoch..!
už som to v jednej teme tejto tu napísala a furt len svoje točí...!

treba postupne prejst kup si tmavu blond , hneda by ti mohla prilis tmavo chytit až do čiernej...

alebo zájdi ku kaderníčke sa poradiť, ale tiež ti poradí tmavu blond- je to už pomaly hneda,...

nafu

zafarbit spat na hnedu, ziaden problem. ale odporucam navstivit kadernika, lebo farby z drogerie chytaju aj o 2 odtiene tmavsie. a odporucam do farby primiesat aj stipku cervenej farby lebo ked sa budes farbit z blond na hnedu, moze z toho vzniknut zelena. radsej zajdi k odbornikovy.