Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

este sa nechce zenit

Príspevok v téme: este sa nechce zenit
knihomolka

Dobry den, idem k vam po radu alebo vlastne len potrebujem zo seba vsetko dostat von...s priatelom sme spolu 5 rokov, pol roka spolu byvame, je nam spolu uzasne. O tom, ze spolu chceme zostat a specatit to svadbou sme sa bavili vela krat, priatel vzdy suhlasil, ze sa chce zenit tak som cakala, ze coskoro pride ziadost o ruku. Uz je to asi rok co som o svadbe intenzivne hovorila aj sme pozerali dodavatelov a tak podobne. Ked sa stale nic nedialo, spytala som sa ci sa vobec chce zenit. Tak z neho nakoniec vyliezlo, ze sa chce zenit ale este nie teraz, ze sa boji vsetkych tych ceremonii, kopec ludi. Ja som dost ticha a tiez mam stres z toho ze bude plny kostol ludi a ze budem stredobodom pozornosti ale som schopna to prekonat pretoze ho lubim a manzelstvo pre mna znamena vela, chcem aby sme my dvaja boli rodina a nie len priatel a priatelka. Ale snazim sa ho chapat, ze este potrebuje cas a ako sam povedal potrebuje aby to v nom dozrelo a odhodlal sa k tomu kroku. Ale co ked sa to v nom nikdy nezlomi, nikdy nedozrie? A najhorsie je, ze nech prideme kdekolvek na navstevu, rodicia, stari rodicia, kamarati vsetci sa pytaju kedy konecne bude svadba a preco stale nemam prsten a priatel to berie ako neskutocny tlak nanho a mam pocit ze to ho este viac odrazda od svadby. Aj ked sme vsetkym povedali nech si pockaju ze sa chceme brat, reci neprestavaju. Neviem co robit...ked sme sami spolu je vsetko super ale hned po nejakej navsteve sme obaja nervozni lebo ja chcem on este nie a je to na nervy....

Pucovina

Neviem co mate furt vsetci s tou svadbou a trapnostami okolo toho. Aj tak sa potom vsetci len rozvadzaju, uz je to trapne.

klaspsenice

tak si urobte malú svadbu a je to. Kde je napísané že musíte mať 100 ľudí či 200?
Bola som na dvoch svadbách kde bolo do 50 ľudí a na druhej bolo cca 17 ľudí
To že niekedy sa na dedinách robili svadby pre celú dedinu
Malá svadbička a je po probléme. Zavolajte najbližších príbuzných a pár priateľov a je po probléme.
Menej ľudí viac ušetríte peňazí

a_dr1a

Suhlasim so zenichom. Tu nejde o strach. Su to len vyhovorky. Keby ta naozaj chcel, keby ta tak velmi miloval, keby nekalkuloval ai, tak nema problem. Skor mi to pride, ze tebou iba manipuluje. Dostal ta tam, kam chcel. Nasluboval ti hory-doly, lebo vedel, co chces, po com tuzis, vsak ste sa spolu bavili o tom uz v minulosti nie raz - vtedy s tym problem nemal, chcel akoze to iste co ty a zrazu uz nechce? Uz aj tak spolu byvate zijete, tak naco aj? Tu skor ide o to, ze on poznal tvoje tuzby priania, vedel co chces. Nemal ziadne vyhrady, chcel to iste. Vtedy o strachu netocil. V tomto smere je to pre teba nefer. Lebo dvaja mozu spolu v pohode byvat zit, lebo sa nechcu viazat, nepotrebuju papier na specatenie ich ztahu, lebo im to takto vyhovuje, lebo k tomu este obaja nedospeli ai ai. Ale chcu to takto obaja. Lenze vy ste sa o tom bavili uz neraz a davno. Este predtym, nez ste sli spolu byvat. Takze toto nie je OK. Teraz ide iba o to, co spravis dalej a ako sa zariadis, zariadite