Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moze chalan zistit ze som panna

anjelik

Ale tiez je pravda, ze keby to mam vratit, tak poviem radsej pravdu, ale vtedy ten moj pubertiacky rozum spravil ine, co uz. Ale sme spolu uz stvrty rok, takze je to v pohode a k mojmu vraj minulemu sexu sa uz vobec nevraciame. Aj ked on si stale mysli, ze nejaky bol.

anjelik

Asi ti nebudem radit dobre, radsej povedz pravdu, ale ja som spravila to iste co ty a moj frajer to nikdy nezistil, nekrvacala som, ale je pravda ze aj on bol panic, takze vela o tom nevedel.

kikinka

moc diki za rady.bola som blba ked som mu klamala.ale mate pravdu asi by to zistil radsej mu poviem pravdu.dufam ze ma potom nenecha :DDD

ethela

hmmmm,to bolo na čo dobré mu povedať,že už dávno nie si?Chcela si pomachrovať,že si už niekoho mala a keď k tomu príde,budeš vyzerať ako ťapa,že si klamala.Ja by som mu povedala pravdu,sú chlapci,ktorí sú hrdí na to,že sú prví!

lea

no asi zisti. vsak je ine, ked to robi niekto prvy raz ako ked tisici.. myslim, ze sa budes asi neskusene este spravat, co je normalne v danej situacii. ale vsak mozno ani on nie je nejak velmi skuseny

lilinka

A hlavne, ak ta to bude boliet, co je pravdepodobne, tak sa ti to nepodari zakryt, to ti garantujem. A preco si mu vlastne klamala?