začala sa mi točiť hlava a mariť pred očami

Príspevok v téme: začala sa mi točiť hlava a mariť pred očami
nismo

Ahojte :) Začalo to už pred 5 mesiacmi že sa mi začala točiť hlava a mariť pred očami,potia sa mi ruky a mám pocit že odpadnem a často sa cím ako v sne a akoby som mala odpadnúť. Na začiatku sa to dalo ešte zvládať lebo to bolo 3 krát za týždeň ale teraz to mám každý deň a celý deň. Je to niečo hrozné . Chodím normálne do školy ale skoro vždy musím odísť po tretej alebo štvrtej hodine lebo mi je na odpadnutie a ležím na lavici. Už sa aj učiteľke hambím povedať že či môžem odísť lebo mi je zle lebo sa citím ako simulant. Bola som s tím aj u dochtorky a robili mi rôzne vyšetrenia ako echo srdca,endokrinológ, interné vyšetrenie bola som aj u ušného aj mi brali krv na rôzne vyšetrenia a bola som aj u neurologičky lebo mám epilepsiu že či to nemám s toho. Ale nikde nič všetky výsledky mám v poriadku len tlak mám niekedy trochu zvyšený ale dala mi nato polku tabletky ráno ale nezaberá to. Už neviem čo mám robiť , ak ste sa s niečím takým stretli tak budem rada ak sa somnou o to podelite Ďakujem :)

Poradim

Toto je horcik. Jeho nedostatok. Daj si taku kuru ze 2-3 mesiace si ho davaj. Napr. Magnerot prvy tyzden 3x2 a potom po jednej. Kludne aj zniz davku ak by ta prehanalo alebo tak. Niekomu sa to stava... poznam to. Zavrate, nevolnost, pocity na odpadnutie... Krvne testy mozu byt ok. ale horcik moze chybat v svaloch a nervoch. 99% sa totiz uklada tam. Len 1% je v krvi. Dopln a uvidis. Mne toto odporucil lekar a tiez som mala vysledky ok. Pomaha. :) horcik je odburavany aj stresom a mozno ho mas v skole.

gabona1

Môžeš mať aj problém s tlakom napríklad, alebo s krčnou chrbticou, alebo aj štítnou žľazou. Treba ísť k lekárovi , nech ťa vyšetria, minimálne odber krvi si daj spraviť, či je všetko v norme.

Tomas12345

Znamy mal zapal stredneho ucha a mal podobne priznaky ze sa mu tocila hlava, no preliecil to a je fit.

Na magnetickej rezonancii si bola ?

Nedali ti 24 hodinove meranie tlaku ktore by ti nameralo tlak pocas toho ako sa ti zacne tocit hlava ? Mozno to moze byt aj z nizkeho tlaku.