Pravá nebo falešná kamarádka ?

Príspevok v téme: Pravá nebo falešná kamarádka ?
alzbetkaa

Dobrý večer, potřebuji vaši pomoc.
Poznala jsem se s jednou holkou před dvěma lety.
Jsme spolužáčky. Jsme kamarádky, ale ne blízké.
Problém je, že i když mi říká, že jsem její kamarádka, ve skutečnosti to tak nevypadá. Ve škole mě ignoruje, pořád je s někým jiným. Když mi řekla, že jsme kamarádky a že mě má ráda,
řekla jsem jí na to: ,,Ale hovno! Že tě to baví pořád říkat. Myslíš, že ti věřím ?!" Ona na to: ,,Dobře, víš co ? Nevěř mi, když nechceš. Nebudu ti to tu stokrát vysvětlovat."
Dobře, řekla, že jsme kamarádky asi 5 krát tenhle půlrok, ale ona to říká všem. I těm, kterých tajně nemá ráda. Nechodíme spolu ven, protože bydlíme daleko od sebe. Ale ne příliš daleko.

Pro mě je "kamarád" speciální slovo a neoslovuji tak každého, jen pravé kamarády. Ona to říká každému.
Je pravda, že mě někdy obejme, když jsem smutná. Když něco potřebuji, ochotně mi pomůže, aniž by za to něco čekala.

Ale jak mám vědet, zda je má kamarádka a co si o mě myslí ? Jak mám vědet, zda jsem mezi těmi, kterých má skutečně ráda, nebo mezi těmi, kterých nemusí ? Protože se to nedá rozeznat.
Já ji mám ráda, ale zdá se mi, že je to jen jednostranné.

NaRovinu

No tak to sa ani nečudujem, keď si hanblivá. Je pravda, že ukecaným je lepšie pri tých, ktorí sú ako oni.

alzbetkaa

dalsi - Máš pravdu. A ještě... Ona ráda kecá a hodně, je veselá... prostě extrovert.
Já, na druhou stranu, jsem příliš stydlivá, tichá, nenamluvím toho moc. Často ani nevím o čem s ní mluvit. Proto se ani nedivím, že se mnou není tak často. Jistě ti stydliví lidé, ukecaných nudí. Často ani nevědí, zda ti stydliví mají zájem. Ja mám, jenže to nedávám najevo. Nevím to a zároveň se bojím, že bych jen otravovala, a tak se často raději neozývám. Nechci se cpát do zadku. Ja jsem takovej typ člověka, že mě musí někdo pořádně "nakopnout". Ale pořádně a rozběhnu se. Ale to se bohužel neděje.

dalsi

Podla mna je tvojou kamoskou, ale ma ich viac, vela, a tak nie vzdy sa ti venuje, a ty to vnimas ako nepriatelstvo. Cim ma viac kamosiek, tym menej ma casu na jednu.

A po dalsie, cim ma viac kamosiek, a ak ich vzdy mala vela, tym je menej schopna "hlbokeho" priatelstva..., a ty asi prave to od nej vyzadujes, co mozno radsej nevyzaduj.

Len moj nazor