Dlhodobé užívanie Panadolu - veľký problém??

Príspevok v téme: Dlhodobé užívanie Panadolu - veľký problém??
Paracetamol

Dobrý deň. Moja mama má 64 rokov a dlhodobo užíva liek Panadol, ktorý obsahuje paracetamol aj keď to má na príbalovom letáčiku zakázané, pretože berie tiež Warfarin (liek proti zrážaniu krvi). Tieto dva lieky sa spoločne môžu užívať max 3 dni. Ale nijako jej neviem vyhovoriť aby Panadol prestala užívať...vraj jej pomáha proti bolestiam klbov ale ja si nemyslím, že toto je riešenie... berie ho už asi 2 roky vkuse... prosím vás, neviete náhodou nejaký liek, ktory by dokázal stlmiť tie bolesti klbov a zároveň by jej neškodil? Ďakujem veľmi pekne, sama si už neviem s ňou dať rady.

Tomas12345

Otazne je z akej priciny ma tie bolesti klbov, ak to je trebars zo zapalu tak mozno skusit aj nejake protizapalove potraviny ako je cibula, kurkuma.

Omen

Veľmi veľký problém! Je to tak, ako si napísala. Lenže tvoja mama je už závislá od tohto lieku, ktorý mimochodom veľmi škodí zdraviu. Keďže berie Warfarin, je nutne každý iný liek aj proti bolesti, či výživový doplnok konzultovať len s lekárom, ktorý jej tento liek predpísal!!!

Vlados

Vies, paracetamol je velmi casto najmensie zlo. Tazko poradit, ked tvoja mama ma pravdepodobne tych zdravotnych tazkosti viac, podobne ako ostatni seniori.

nicollette12

Skus sa poradit priamo s jej lekarom, ktory vie ake lieky uziva a moze jej to nakombinovat tak, aby jej to neskodilo... alebo skoc do lekarne a povedz co uziva a ze si prosis nieco na utlmenie bolesti, co sa moze brat s tymi liekmi aj dlhsi cas..