Zdravo

Príspevok v téme: Zdravo
katik

Prosím povedzte mi ako si mám dať do poriadku metabolizmus aby som nepribrala 10kg, len pár tie dva kilečká a žila ako predtým, jedla zdravo a nemusela sa trápiť koĺko mám kilov. V súčastnosti mám 164cm a 49 kg a pomaly sa dostávam z ppp. Na anorexiu to nevyzeralo nikdy som nezvracala a v poriatku to iste nebolo. Prosím poradte ako sa mám začať stravovať len nechcem radu 5 krát denne atd. Nie som nato)lko pripravená aby som jedla ešte pečivo a už tobôž nie biele. Prosím a vďaka za každú radu.

mira

Na uvoľnenie tela i psychiky ti veľmi prospeje zelenina. A nemusíš sa báť, že po nej priberieš. Neodmietaj tepelne upravenú, ale aj kvasenú a lisované šaláty. Uprednostňuj domáce druhy pred paprikami a rajčinami.
No a na stabilizáciu organizmu aspoň trochu obilnín, najlepšie celozrnné kaše.

rockerka

Tak...pri anorexii sa nevracia,to je bulimia. Nepoviem ti jedz 5 krat denne ale 7 a v mensich porciach. Tak si telo tu potravu sumerne rozlozi.Jedz pestro a vsetko viackrat v mensich davkach.

soncik222

ahoj! Myslim , ze by si mala skratka vsadit na zdravu stravu. Jedz tamve chleby, pouzivaj rastlinne maslo namiasto klasickeho, vyhybaj sa nasytenym tukom, ale nahrad ich nenasytenimy ktore urcite najdes v kurati a v chudom hidinovom mäse. Skvela je aj dusena zelenina, sojove mäso, a podla moznosti pouzivaj rastlinne oleje. Hlavne jedz pravidelne , a nevynechavaj ziadna jedlo!