On sa správa ako decko

Príspevok v téme: On sa správa ako decko
Elliska

Ahojte! Mám 14 rokov, a už dlhší čas sa stretávam s jedným chalanom. Býva blízko mňa, chodíme spolu na krúžky, často chodíme von, skrátka sme spolu dosť veľa. On mi napísal, že ma ľúbi, ja som mu odpovedala, že ja jeho tiež. Od vtedy vždy keď sa lúčime ma obijme, keď ideme vedľa seba chytí ma za ruku ale to je všetko. Je tak trochu intovert, ale má 15 rokov a mne to príde ako strašne detské správanie. Že ani ja sama neviem, ako to medzi nami vlastne je. My sa proste nevieme porozprávať o nás dvoch, a neviem prečo. Dosť mi to vadí. Máte niekto podobnú skúsenosť? Čo by ste robili s takým chalanom?

a_dr1a

Elliska. Vy deti este ste. Ty este ovela viac, nez ten tvoj chlapec a ani tvoje acka ci ochlpenie z teba este zenu ci "dospelacku" nerobia. Mozes byt rada a vdacna, ako sa k tebe ten chlapec sprava. Ty by si co take chcela?? Vari vystrek do ust na tvar prsia, ci ti ho dat hlboko do hrdla, vystriedat vsetky polohy, anal vosk puta vyprask ai?? Neviem, kam sa ponahlas. Toto co s nim prezivas sa uz viac opakovat nebude. Tiez si sa po narodeni nestala hned tymto kym si. Vsetko potrebuje cas postupnost vyvoj

nicollette12

Ved a ako sa ma ten chlapec spravat? Dospelacky? Ved ma 15 rokov, ty 14, ste este deti... ja si myslim ze to je akurat, ze sa chytite za ruku a objimete sa :) nic viac nerieste, na to mate obaja este cas...

Opso

Veď vy aj ste deti. My sme sa vo vašom veku hrali s autičkami a babikami, nie aby sme riešili nejaké vzťahové záležitosti. Toto je chorá skazená doba. Nemôžeme nič dobré od dnešných mladých čakať, samá skazenosť a zlo z tých ľudí ide. Keď budeme na smrteľnej posteli, nikto z dnešných mladých a ďalších mladých nám nepodá ani pohar vody či smrtiacu ranu kladivom po hlave.

Suzie04

Co riesite kolko maju rokov...to dievca na mna teda neposobi ze sa hra s babikami nech ma rokov kolko chce. To uz sa radsej mohla spytat svojej prababky, aj ta by jej lepsie poradila ako vy

podlazakona

podla zákonu sú deti, 15 ročný potrebuje zákonneho zastupcu, prečo?
lebo je decko,... darmo že má občiansky,

Eviinka2

Nie sú deti, veď 15 rokov však má vlastný občiansky, ako môže byť dieťa! Ale podľa mňa ak ty si mladšia a zdá sa ti detský...buď ho necháš alebo si ho ,,vycvičíš" sama

Suzie04

No...myslim ze by si sa s nim mala normalne porozpravat. Povedat mu co ti vadi. Ak ta chce, pochopi a bude sa snazit zlepsit to. A ak to nepochopi tak sa nanho rovno vykasli, lebo taky chlapec co si ta nevazi za to nestoji. Neboj sa ze budes otravna. On mozno citi to iste len ked je introvert tak sa proste hanbi zacat s takou debatou. Daj mu dost casu aby zistil kde je ten problem. A ked uz ti povedal ze ta lubi, mozes mu povedat cokolvek co ta trapi, on je tu preto aby ti pomohol. O tom je laska. Vyskusaj to.