Čaute. Sme s priatelom spolu polroka a hlavným problémom je meškanie. Jeho meškanie. Začalo to vsetko pred tromi mesiacmi. Dohadovali sme sa ze budeme chodiť rano cvicit na 7:00, ale vzdy zaspal a prišiel o 8:00.. Tak sme si povedali,že ked sa kvôli tomu hádame ,nebudeme chodiť rano,ale po práci. Noo a on aj tak mešká. Uz sme sa dva krát kvoli tomu brutálne pohádali ,samozrejme predtým som sa mu ti snažila pekne vysvetľovať. Dnes sa stalo to,že sme sa dohodli že budeme o 8:00 spolu v škole (chodíme na tu istú ) a on prisiel o 9:00 s tym,že si len robil sradnu s tym ze pride na 8:00.. Ale ja som tam bola, cakala ho..a bola som ta zlá ,že som to nepochopila .. Cele sa to vlastne uz začína obracať na mňa ..že niesom trpezlivá , chapava atd..ze ked ho lubim tak ho počkám .. A to nehvorim,ze mešká 5 minút ..ale pravidelne minimalne 15 minút .. Raz sa to vyšplhalo až na hodinu a pol .. Neviem čo mám robiť . Nikdy ,naozaj nikdy sa nestalo to,že prisiel na čas .. A viete ako to je,keď už si to raz začnete všímať tak aj tych 15 minút vás nahnevá .. Neviem ako ho motivovať k tomu,aby bol proste presný ..
Vyhovara sa na autobus ,zápchy ,prácu.. Ze sa musel oholiť ?!! Ako keby tieti potreby nemohol vykonať po stretnutí alevo dať vediet.. Joj a este to,on mi niekedy ani neda vediet ze bude meškať ..
Mali ste s tym niekto podobnú skúsenosť ? Dikes :)