Neustále meškanie

Príspevok v téme: Neustále meškanie
machanovnik

Čaute. Sme s priatelom spolu polroka a hlavným problémom je meškanie. Jeho meškanie. Začalo to vsetko pred tromi mesiacmi. Dohadovali sme sa ze budeme chodiť rano cvicit na 7:00, ale vzdy zaspal a prišiel o 8:00.. Tak sme si povedali,že ked sa kvôli tomu hádame ,nebudeme chodiť rano,ale po práci. Noo a on aj tak mešká. Uz sme sa dva krát kvoli tomu brutálne pohádali ,samozrejme predtým som sa mu ti snažila pekne vysvetľovať. Dnes sa stalo to,že sme sa dohodli že budeme o 8:00 spolu v škole (chodíme na tu istú ) a on prisiel o 9:00 s tym,že si len robil sradnu s tym ze pride na 8:00.. Ale ja som tam bola, cakala ho..a bola som ta zlá ,že som to nepochopila .. Cele sa to vlastne uz začína obracať na mňa ..že niesom trpezlivá , chapava atd..ze ked ho lubim tak ho počkám .. A to nehvorim,ze mešká 5 minút ..ale pravidelne minimalne 15 minút .. Raz sa to vyšplhalo až na hodinu a pol .. Neviem čo mám robiť . Nikdy ,naozaj nikdy sa nestalo to,že prisiel na čas .. A viete ako to je,keď už si to raz začnete všímať tak aj tych 15 minút vás nahnevá .. Neviem ako ho motivovať k tomu,aby bol proste presný ..
Vyhovara sa na autobus ,zápchy ,prácu.. Ze sa musel oholiť ?!! Ako keby tieti potreby nemohol vykonať po stretnutí alevo dať vediet.. Joj a este to,on mi niekedy ani neda vediet ze bude meškať ..

Mali ste s tym niekto podobnú skúsenosť ? Dikes :)

nicollette12

Tak to vyries ako to uz bolo napisane, ze mu povedz vzdy o pol hodku skor a uvidis ako vam to budd fungovat, ale to mozes urobit iba vo svoj prospech aby si ho ty necakala, ale to, ze bude meskat do prace(za klientmi) to uz je bohuzial jeho problem..to nech si riesi sam... alebo mozno meskat za nimi nebude, ale to potom zistis aspon, ze ci mu na tebe vobec zalezalo...

Nikol123

Ahoj,
Ja mám tiež takého priateľa a vyriešila som to jednoducho. Vždy mu poviem čas o polhodinu skôr a aj keď mešká tak príde na čas a sme obidvaja spokojní :)

machanovnik

Viem chodiť aj sama,isteže. Lenže mne ide o to, aby sa naučil chodit na čas. Lebo nemeska len za mnou,ale za všetkými. A to bude aj problém v budúcnosti ,keď bude mat nejaké stretnutie s klientami a podobne. Tym že začnem sama chodit,sa nic nevyrieši.. Alebo myslíš to tak,že začať sama a mozno si uvedomí ,že by nemal meškať ?