Túžim splynúť s mužom pri milovaní, byť jedno telo a jedna duša, vznášať sa v beztiaži a zažívať vnútorné výbuchy orgazmov. Len tak plynúť mimo priestor a čas s našimi prepletenými telami.
Milovanie
treba to nahlásiť.
Preco pan moderator nezatvara a nemaze taketo temy? Ale inteligentne diskusie?
Ne ne ;)
HA HA HA to si myslis len ty.
Aky zalysk? Rovno si ho vezmem ;-)
Hahaaa :D esteze som tu anonymne :D preto sa s tym nechvalim na verejnosti pred ludmi :D aby si nejaka nerobila zalusk nanho :D
Tak si ho vezmem a ani o tom nebudes vediet :DD
Nepoziciam :D
Pozicaj toho tvojho sexualbeho diabla, ked sa s nim tak chvalis. Tiez mu to budem rada robit kazdy den a on mne.
Milovanie je uzasne. Ja toho mojho tak strasne neskutocne milujem, ze mu kludne vyfajcim aj kazdy den a strasne rada mu to robim ustami a on je z toho uplne v siedmom nebi. Sex si spolu neskutocne uzivame, byvame taky vasnivy niekedy, ze prestriedame vsetky mozne polohy podla chuti a bavi nas to. Niekedy tak vzdycham od rozkose, ze ma ten moj musi utisovat aby nas susedia nepoculi ale mne to je jedno, nech vedia akeho mam doma sexualneho diabla. Milujem ho celeho a nevymenila by som ho za nic na svete. Milujem ked je vo mne a spravi sa do mna. Najradsej by som ho zjedla celeho.
alebo sa radšej maľuj alebo si maľuj, to bude lepšie :D