Divne pocity v nohach a hlavne v lytkach

Príspevok v téme: Divne pocity v nohach a hlavne v lytkach
Lulu16

Ahojte,
Ked som chodila v piatok po meste (dost dlho) zacalo ma strasne boliet prave lytko, bolo to akoby nejaky krc a do rana to preslo a potom uz nic, ale teraz ked sa na to tak sustredujem tak citim take divne akoby mini krce alebo mierne bolenie na nohach ale v inych miestach... neda sa to dobre opisat. Neni to nejaka strasna bolest ani nic take, len take ako keby zabolenie male a potom to prestane a vacsinou to je dole v nohach kde je lytko alebo nizsie. Mam trochu obavy ze to je nejaka zrazenina alebo co. Uz som objednana k lekarovi tak uvidim co povie. Stalo sa vam to uz? Niekedy citim aj take ako keby tahanie , taka nervoovy pocit to je ale to som uz mala aj predtym. Dakujem :)

yvette Brousse

Ste vlastníkom firmy, rodinným mužom, rodinným mužom alebo lepším človekom, ktorý potrebuje finančnú ruku rýchlo vzhľadom na vašu finančnú situáciu, pretože všetky banky a finančné inštitúcie vás vždy pozastavia kvôli vášmu zlému úveru alebo inému. Som unavený tým, že ste bankami odmietli, máte dosť - nemôžete nájsť žiadnu cestu z vášho problému. Snažíte sa konsolidovať svoj dlh alebo všetky vaše žiadosti o úver spadnúť do vody a vrátite sa bez ďalších krokov, máte projekty na dosiahnutie v najbližších dňoch, potrebujete urgentné financovanie. Nenechajte sa odradiť viac, môžete ma kontaktovať teraz a budete spokojní, že môj kurz je 2% a cenovo dostupné splátkové kalendáre kontaktujte ma.
Pre viac informácií ma môžete kontaktovať

E-mail: broussefinance73@gmail.com

Omen

Pravdepodobne trpíš syndrómom nepokojných nôh. Ak sa diagnóza potvrdí, treba zistiť príčinu a na tú sa zamerať.

nicollette12

Tak ak si chodila v opatkoch alebo v inej menej pohodlnej obuvi ( staci aj tvrdsia podrazka, alebo nova nerozchodena obuv) tak to mas iba presilene, nic viac by som za tym nehladala, nechapem preco sa objednavas k lekarovi s takou banalitou...ak ta to neboli stale a nejako intenzivne, ze by si nevedela chodit, tak to je uplna banalita a lekar ta akurat tak vysmeje...a potom su cakarne plne kvoli takymto ludom, co musia s kazdou blbostou ist za lekarom a hladat pod kazdou malickostou velku chorobu