Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Životný partner

Príspevok v téme: Životný partner
Nicol123

Veľmi túžim po životnom partnerovi vedľa ktorého budem zaspávať aj zobúdzať sa a riešiť bežný život. Veľmi mi chýba partnerský život, už som aj zabudla aké to je. Je najvyšší čas opäť začať žiť!!! a cítiť lásku a city....byť jednoducho dvojica, držať sa vonku na ulici za ruky, smiať sa aj doberať, spolu variť, milovať sa a snažiť sa chápať.

caszazrakov

poznám jednu 50 ročnú ktorá túži po partnerovi, po ďeťátku, rodine, žije s mamičkou bez ktorej by nevedela fugnovať, len to má takú malú chybičku krásy že toho partnera chce 20-25 ročneho
ktovie čo zakladatelka temy na tom nebude rovnako

philips

Petrapetus.. Môže napísať niečo normálne a dostane normálnu reakciu.. Avšak autorka nenapísala nič normálne.. Povedz mi, čo chcela autorka príspevku povedať?

petrapetus

boze preco hned musite agresivne reagovat? autorka len tuzi po laske ako kazdy clovek...hned skacete...tu uz ani clovek nemoze nic normalne napisat len vo vsetkom hladate len to negativne..

soiree

Philips: to bude asi nejaká unudená teenagerka... ale veď ju nechajme, nech si sníva o tom svojom "životnom partnerovi" :) a tiež nechápem, čo týmto svojím infantilným príspevkom chcela povedať ???