ahojte ludia... som zena v kategorii 20+ ktora je nezadana a bohuzial nemam ani vela moznosti niekoho spoznat kedze nikam nechodim :( chodim iba do prace a domov kamaratky uz maju frajerov.... v praci su kolegovia zenaty alebo starsi .... kde sa da niekoho spoznat? ist na nejaky kruzok, kurz? Internetovu zoznamku beriem ako poslednu moznost nakolko vobec nemam dobre skusenosti... vdaka
kde si najst priatela ked nikam nechodim?
ajaaaa,
dospely clovek si kludne vvyde sam na pivo, vino, alebo kavu, ak ma chut. Nepotrebuje sa drzat mamickinej sukne, alebo schovavat sa za kamaratky, ako 5-rocne dieta v skolke.
Ty sa v podstate pytas "Ako najdem niekoho, ked nikoho nehladam?".Neviem, ci sa na to da nejako rozumne odpovedat/
medikamentus - aspon niekto to pochopil :) ale hold dievcina asi zije niekde v inom svete, kde stale niekoho musi mat pri sebe, inak sa nepohne....
ist sam na 2 decka mi nepride hrozne, ale bohuzial je to prijatelnejsie pre muzov ako zeny.. ja sama veru netusim kde by som chodila hladat.. ale poznam par parov co su manzelmi alebo vo fungujucom vztahu a nasli sa cez net...
aka socka? Neviem, preco by si nemohol ktosi sadnut na 2 deci sam, pokial to nerobi samozrejme denne.
Ludia, ved zite kazdy ako chcete a nemajte predsudky.
Sam som prisny na seba a aj na svoje okolia. Je to pycha a trochu chyba charakteru.
Ale radsej byt sam ako s KYMKOLVEK. To hovorieval moj otec a tiez to tak citim.
Dnes je tazko cielene vyhladavat kvalitnych ludi, takze preto je tolko osamelcov. Na webe sa kazdy prikrasluje a v realite sa hanbi ukazat pravu tvar. Smutne.
Webove kontakty? 4 x si napiseme a potom sa znechutene vyhybame.
mna raz oslovila dievcina iba tak. sedel som na lavicke, cital som si nieco a dala sa so mnou do reci. ze ci sa viem sustredit na tie papiere, ked okolo pobehuju psy a stekaju... no a dali sme sa do reci. hovorila, ze caka na kamosku a potom jej prisla sms ze nedojde ... do akej miery to bola pravda neviem, ale fungovalo to a skoncili sme v kaviarni.
ja som urobil to iste. videl som dievca na lavicke pri fontane ako cita knizku. tak som prisiel ku nej, ze co cita a dali sme sa do reci.
sice s oboma to padlo tak po 3. stretnuti, ale minimalne pokus bol.
mozno by si mohla skusit oslovit aj niekoho mimo svoj okruh znamych. ak aj rovno nenajdes svojho nastavajuceho, tak mozes najst fajn okruh znamych, pretoze predpokladam, ze oslovis iba chlapov, co ti budu sympaticki.
sam sedi na kave/vine a obzera sa okolo seba ako sa ludia na nom bavia? :D :D :D :D
ved skus si dat inzerat na zoznamke. na azete, daj tam normalne zaujmy ake mas, nemusis ani foto davat, uvidis kolko chalpov ti napise,.. to ze sa s niekym odtial stretnes hned nemusi znamenat ze s nim budeš chodiť, stretnes noveho človeka, pokecáte, mozno ostanete kamosi... a možno budeš mať stastie a stretnes tam toho praveho...človek nikdy nevie..
Tak prepac, nic ine ma nenapada, ale nachapem co sa tomu tak cudujes, ja stretavam dost vela ludi ked niekam idem ze napr. v kaviarni niekto sedi sam na kave, alebo aj na vine...co je na tom..niektori ludia chodia radsej sami ako chodit so zlou spolocnostou niekam...
sama na kavu alebo vino? :D :D :D :D :D: D: D: :D jak debil tam bude vyzerat.. ako socka.