Ahoj, pisem Vam lebo sa potrebujem podelit o svoj zivotny pribeh.. som vo vztahu uz dlhe roky, kde niesom spokojna.. tak sme sa s frajerom rozhodli, ze bude me mat volnejsi vztah a ked si niekto niekoho najde tak to ukoncime.. bohuzial realita dnesnych viac ako 30r chlapov je taka, ze iba sex a nic viac... takze teraz lovim a lovim a v konecnom dosledku stale skoncim pri tom povodnom.. je toto podla vas normalne??? aby si clovek po 28ke nevedel najst normalneho chlapa na zivot a rodinu?? iba sex?? a predpokladam, ze niektore ani na to..
nanic system hry
asi nerozumiem terminu volnejsi vztah. to teda znamena ze ste kamarati co si obcasne vrznu? a spojenie "lovim lovim" krasne vystihuje vsetko... nelov.. ocar chlapa... zved.. ale preboha nelov ...
Musis sa zmierit s tym, ze cely zivot budes nestastna, cas tlaci, uz nie si najmladsia a myslis si, ze nejaky dobry muz by seriozne chcel zenu ako si ty? Ved nemas ziadne zasady, to odradi kazdeho muza, ktory by si chcel zalozit rodinu. Ale podla mna je toto aj tak len pribeh, ktory sa odohrava v tvojej fantazii, lebo neverim, ze bybsi bola az natolko naivna.
K Ernestovi niet co dodat.
sorry, ale mas to, co si zasluzis. v tvojom pripade ta spravodlivo facka karma. resp preco chces normalneho chlapa, ked to co ty robis je nenormalne?
preco to povazujem za nenormalne? lebo som si na 100% isty, ze to ziadnemu z tych tvojich vyhliadnutych obeti na rovinu nepovies, ze si zadana a takto ste sa dohodli so svojim frajerom. ja osobne si neviem predstavit, ze by som randil s babou, ktora je zadana a ma uvolnene pravidla hry, ze az ked si najde mna ako nahradu, tak vtedy ten jej povodny vztah konci... strasne smutny pribeh.