dobry den, nasiel som si asi pred tyzdnom na zadnej casti lebky na rozhrani s krkom malu hrcku s priemerom asi 1 cm. hrcka je nepohybliva a tvrda, na dotyk je rovnakeho charakteru ako hrca, ktora vznikne pri udere. ja som sa vsak v tejto casti hlavy v poslednom case neudrel a normalna hrca by mi tam zrejme tyzden nezostala. odvtedy ako som ju zaregistroval, sa vobec nezmenila, necitim ju, neboli ma. vedel by mi niekto poradit o co sa moze jednat? dakujem.
hrcka na hlave
tak uz som dosiel na to, ze taku istu hrcu ma brat aj otec, mama nie. zaujimave, nie?
Nie je to zdrurena uzlina?
oh tak to si nepamatam ci som cital knihu:) aky to ma s tym suvis?
ja mam taky tukovy nadorcek bod lavou bradavkou ale tam pojde asi o nieco ine, kedze ten je makky a pohyblivy. tento na halve je tvrdy, nepohyblivy a citim, ze vyrasta z lebky, takze mi to ako tukovy utvar nepripada. pojdem s tym k lekarovi, uvidim, oznamim vysledok
ja viem, preklikol som sa, sorry:)
no ja mam takuto hrcku uz asi 10 rokov spravila sa mi z nicoho nic na zadnej strane hlavu pod vlasami a hned aj na chrbtici ale je to len pod kozou je tvrda trosku sa pohybuje ak teda si to snazim potlacit bola som s tym vela krat u lekara a asi traja mi povedali ze je to len taky tukovy nadorcek ze ak chcem si to mozem dat vybrat ak ne tak nemusim ale ze nerobi to ziadnu sarapatu sem tam ma boli okolo tejto hrcky ale nedala som si to teda vybrat lebo lekari ma ubezpecuju ze to nie je nebezpecne tak neviem ale mam ju tam aj na chrbte uz velmi dlho a spravili sa mi rovnako naraz
temu staci zalozit len raz...