Muži, zláka vás keď sa na vás žena usmeje? Ja sa tvárim vážne a to aj preto lebo si myslím že keď sa budem usmievať na mužov že si budú myslieť že ich chcem zlákať. Aký máte názor na to, milí muži?
zláka vás keď sa na vás žena usmeje?
ja som sa vzdy na kazdeho smievala kym mi moj manzel nevysvetlil ze chlap toto cita vazne inak..
bude to zniet divne, ale je to tak. Ked idem niekam a som upravená, dobre naličena, aj ja sa usmejem. Ak idem ako dva dni po smrti, tvarim sa že nič nevidím :)
Islam to tu cochvila poriesi, usmievat sa zvadzat robit si prdel z muzov bude tvrdo trestane , Burka vam dobre pristane ked vam bude trcat iba oci a nos.
Ak nadviazes s niekym ocny kontakt a zacnes sa este aj usmievat ,tak je to zvadzanie. Ine je ,ked sa usmievas stale, potom je ten usmev prirodzeny .
Mozno by ti pomohlo neriesit situaciu a nechat usmievanie na podvedomie . Predsa sa podvedome nebudes usmievat na nadrzeneho samceka, ktory povazuje usmev za suhlas na spolocnu noc.
Preto sa na to pýtam :D
Pozor na to!! Muži vnímajú úplne ináč úsmev ako ženy
No zas na druhej strane na niekoho sa usmejem a je potom až očividné ako má začne chaloš baliť a slintat ako pes... Preto sa väčšinou na takých debkov neusmievam, dokonca sa snažím vyhýbať očnému kontaktu lebo to civie ako také teliatko... Takže usmievať sa ale s mierou :D a ešte aj záleží na koho :)
Muži nemajú moc radi príliš vážne ženy. Pôsobia namyslene a také osloví len málo mužov.