Ci si mam myslieť...

Príspevok v téme: Ci si mam myslieť...
Dixin

Ahojte,

žiadam Vas o radu. Partner ma zhruba rok v práci novú kolegyňu. Najskôr mi o nej doma stale hovoril aka je tupá, potom, ze sa zhodol s jedným kolegom o nej, ze je to ;poriadny kus; a teraz ju odviezol domov(mozno pravidelne odváža).
Viem, ze aj na fb si stale vypisujú. Maju na seba aj telefónne čísla, sem tam si zavolajú- zatiaľ pracovne(co odpočujem doma).
Ta ženská, ked ma stretne, vzdy zo mna nevie spustiť oči.
Problem je v tom, ze viem aky bol moj priateľ kedysi, ked sme spolu nebývali. Záletník. A uz ho poznám, proste sa mu paaaci.
Dost ma trápi to, ako sa ten ich vzťah ;utužujeee;.
Myslite, ze sa ho nam na ňu opýtať, alebo ako sa zachovať....nechcem vypadať sko zúfalá žiarlivka pred ním doma.

nicollette12

Paneboze, ved kazdy moze zmenit svoj nazor, mozno ze len posobila tak, ze si o nej myslel nieco zle, potom ked ju spoznal tak mu vyhovuje ako kolegyna, mozno s nou je sradna atd..a preco by ti mal predstavovat svoju kolegynu? Ja mam tiez priatela a tiez mam vela kolegov v robote a ked som s priatelom napriklad na nakupe a stretnem kolegu tak ho normalne iba pozdravim, nebudem ich tam zoznamovat.. asi nemas vela skusenosti, nevies proste predychat, ze tvoj priatel ma v praci kolegyne... tak mu najdi novu pracu, kde su iba chlapy. Co ti na toto viac poradit..

Dixin

uz ho poznám, nikdy di ma nepoberal. Dokonca sam je na mna žiarlivý.
Kedysi sme tu jeho kolegyňu stretli. meste, ani nas nepredstavil.
Nehovoriac o tom, ze posledné týždne ked sme spolu je totálne bez nálady, vadili dme sa kvoli tomu, vraj ma veľkú hlavu z prace a vyhovuje mu nerozprávať sa so mnou a nebyť so mnou celé poobedie.
Pri kamarátoch je totálne živý.
Mne len fakt nepríde normalne na niekoho celu dobu nadávať s zrazu s ním mat dobrý vzťah. A pisem, doteraz si ani jednu kolegyňu nevšimol.

nicollette12

A nie je to nahodou tak, ze si ta len dobera? A ty to beries ako keby ta podvadzal...asi presne toto chce vediet, ze ako budes reagovat... preto si najprv premysli, co a ako budes konat..

Dixin

Ano, pochválil sa mi tym, ze si spolu vypisujú. Ale akonáhle naznačím, ze si chcem zobrať jeho telefon, lebo chcem pozriet napríklad našu poslednú fotku, tak ma odroda, telefon skrýva. Nepríde ti to, ze sa niečoho boji?
Doteraz si nikdy žiadnu kolegyňu nevšimol az na tuto. Nehovoriac o tom, ze doma o nej začal tému vzdy sam od seba a nadával na ňu. Zrazu sa s nou da parádne pokecať a vyváža ju domov? Mne to pride divne...

Serrenna

To by som rada vedela ako vies ze si na fb spolu vypisuju? Sa ti tym chvali ?
Niesi domyslava trochu? Vidis to co chces vidiet..

nicollette12

Pokial si spolu volaju sem tam, odveze ju raz domov, co je na tom? Ved su kolegovia... ja na tom nic zle nevidim...nepoviem keby si ich pri niecom pristihla alebo niekto ich videl spolu nieco robit, ale mne to pride ze si dost domyslas, pritom to tak ani nemusi byt... neries to s nim zatial, pokial nemas vazne dovody si nieco mysliet..co si o tebe pomysli...

Jana Lukacova

Dixin: v prvom rade si potrebujete vyjasniť, aký vzťah chcete...častokrát žijú ľudia v nešťastných vzťahoch preto, že potrebujú od partnera,aby im dával to, čo sami sebe nevedia dať.. Ako píšete Váš priateľ bol/je záletník, chcete mať vzťah s človekom, ktorý si Vás neváži? Ak nechcete, potrebujete sa zamerať na seba - na to, čo vo svojom vnútri prežívate, aby ste obnovili svoju vnútornú silu a otvorene, jasne mu povedala, čo je pre Vás neakceptovateľné. Buď sa priateľ uvedomí, nebude Vás chcieť stratiť a zmení svoje správanie (to však pre neho rovnako nebude ľahké, pretože by to pre neho znamenalo čeliť svojim nevysporiadaným traumám) alebo tak neurobí a pre Vás bude lepšie odísť zo vzťahu, ktorý Vám ubližuje. Dáte si tak šancu stretnúť v budúcnosti niekoho, s kým tieto situácie nebudete zažívať a kto si Vás bude vážiť a milovať...nie ste zúfalá žiarlivka, ale žena, ktorá si zatiaľ ešte neuvedomuje svoju hodnotu...

verbena

my máme odkial vedieť, čo si ty máš myslieť...
a čo keby si sa ho na to priamo opýtala,..?
alebo ked ju stretneš najbližšie tak sa jej opýtaj čo má s tvojim mužom?! možno ked jej urobíš scénu, hanbu na verejnosti pred ludmi uvedomí sa... a možno nie...