Pre (niektorých) mužov: ak sa vám žena páči, prečo ju okamžite tlačíte do vzťahu a považujete ju po pár stretnutiach za vaše vlastníctvo?

Príspevok v téme: Pre (niektorých) mužov: ak sa vám žena páči, prečo ju okamžite tlačíte do vzťahu a považujete ju po pár stretnutiach za vaše vlastníctvo?
ppsdja

Ahojte. Mám 21. Už asi mesiac sa raz týždenne stretávam s jedným chlapcom. Na začiatku mi bol sympatický, teraz už nie, úplne ma odpudzuje a mám chuť od neho utekať. Prečo?

-po pár stretnutiach to považuje za vážny vzťah (čo mi aj povedal, ale ja som mu otvorene povedala, že to tak neberiem)

-považuje ma za svoje vlastníctvo, chce, aby som sa pozerala len na neho, aby som voľný čas trávila len s ním a aby som mu odpisovala hned ako on napíše, inak sa hneva (čo mi otvorene povedal)

-brutálne žiarli a načúva každé slovo, ked sa bavím s niekym iným mužskeho pohlavia, vyčíta mi to, hned začne, čo s ním mám

- brutálne tlačí na pílu a bombarduje ma správami a telefonátmi, ktoré sú vždy len o tom, že "si mi chýbala", "stále na teba myslím", "prečo mi neodpisuješ", "stalo sa niečo važne? lebo si mi pár dni neodpisala", "aký si mala deň" "čo si robila" "aká je tvoja oblubena penička/film" (btw to sa ma spýtal už x-krát)

-naše konverzacie sú vždy rovnake a stále sa opakuje to isté alebo je len ticho, alebo povie niečo brutalne trapne "a hihihi, ja viem, blba otázka, to už som sa ťa asi pýtal, som hrozný, ja viem"

Som dobrá duša a preto mu neviem dať tvrdé zbohom aj ked mu hovorim, že to neberem ako on, ide si stále svoje. To naozaj potrebuje, aby som mu to povedala drsne? Nielenže sa pri ňom brutálne nudím, lebo je to vždy o tom istom, ochotne mi robí sluhu, "bude tak ako ty chceš", neustále ma sleduje, pozoruje, strašne žiarli, pozerá ako sa tvárim vkuse, doslova čumí, nedopraje mi voľnosť a chce mi brať čas aj ked vie, že mám povinnosti.

Nikdy mi NIKTO takto neliezol na nervy, až mi je z toho fyzicky zle, mám pocit, ako by ma prenasledoval, a až mi dýchal na krk vkuse a chcel mi rozkazovať, kontrolovať ma, komandovať, tlačiť a obmedzovať ma. A preto, ak to nejak ukončím (čo dufam že čoskoro), rozhodla som sa ostať single navždy. Ja tento tlak neznesiem.

Psychologis

Ja osobne som nikdy nebol k zene dotieravy alebo proste hladiet si iba svoje zaujmy tym myslim ze napriklad sa mi pacis a je tam vzajomn sympatia tak na veci netlacim je to lepsie povacsine sa budnniekdo hned zlakne a ani to nezacne. Cize odporucam kazdemu byt v pohode netlacit na veci za to ze sa mi niekdo mrte paci proste neham volny pribeh s niecim prijemnym take tie pic.oviny kina a take klasiky mozno a uvidime. To ze ten tvoj je take ze tlaci na pilu neni dobre lebo sam sebe kope jamu lebo robi pldvedome na teba natlak lebo to tak nechces a podvedomve vies ze to neni ok preto tvoje pociti uz hovoria nie. Vela zacinajucich vztahov alebo ako to mozem nazvat ani nezacne presne pre toto lebo to chce vsetko cas. Aj kvalitny vztah sa buduje cely zivot nie ako dneska hosnoty ktore boli kedysi zvratene su normalne a azasa naopak takze. Ked uz mas iny pocit ale pacil sa ti a symaptia tam bola tak zacni komunikovat ze proste ide na to rychlo nech spomali ak neni hlupak tak to pochopi ak nie hoy. ;)

trp

Vodis ho len za nos. Ak by sa ti pacil a chcela by si s nim byt, tak si s nim a rada s nim travis cas. U teba to skor vyzera, ze si chces dokazat, ako si nad vecou. O neho ti vobec neslo a ani nejde.Len si na nom hladkas svoje ego.

a_dr1a

Tu je to cele o tom, ze chalan je zalubeny a ty nie si. Pacis sa mu viac, ako on tebe. Mozno sa rokmi toto iste zopakuje, ale uz v opacnom garde. Ze ty budes ta buchnuta zalubena zaslepena stihacka :D a ten tvoj ta bude brat iba ako zabavku spestrenie, no nebude ta lubit, nebude to mysliet s tebou vazne, vztah zavazky ai. Sex ano no ostatne ho uz bude obtazovat a budes mu na pritaz. Mozno to az potom neskor pochopis. Ked budes aj ty lubit. A jasne ze sa s nim teraz cim-skor rozid. Lebo ty nie si zalubena, nelubis a na lasku treba dvoch

DlVERGENCIA

to sú typy ktoré patria do lesa, na stromy, lebo sú pozadu a ženy považujú za nejaky dobytok, -na predaj...
ze ked ti kupi zmrzku za 1€ tak už si myslí že má na teba nárok..

zdradca

Ovecka to napisala trefne. On je sice blbecek aspon podla chovania no je pred tebou. On uz zhana zienku na vazny vztah,kym ty si este do vztahu nedorastla,stale hladas.
ano je pravda ze ak muz najde zenu co mu vyhovuje snazi si ju privlastnit a odtiahnut od inych muzov......evolucia, konkurencia medzi samcami
no ak to robi ako ten tvoj blbecek, tak sice vie co chce no ako muz je este nedozrety.
tak ho nechaj tak a chod si uzivat,ked dozries dojde ti, ze ten co tak tlacil na pilu nebol az taky zly, no povacsinou na to zeny pridu az ked on uz najde tu,co chape o co mu ide. A len sex to isto neni

Ernesto

zbav sa ho okamzite a kludne i drsne, vyzera to byt zabrzdenec, ktoremu to aj tak asi inak nedojde.

a nerob hned unahlene zavery. len preto, ze si stretla blba nemusis ostat single navzdy :-)