Ahojte! Vidím, že viacerí tu majú problém schudnúť. Ja som tiež "chudla" a nikdy som nič neschudla. Zišlo dolu kilo a potom bolo hneď späť. Takže sa chcem s vami podeliť o svoju skúsenosť.
V prvom rade je nevyhnutné papať každé 2 až 3 hodiny!!! To je základ. príklad: Raňajky o 7.30 - suchár, nízkotučný syr, šunku, vajíčko, veľa zeleniny. Desiata o 10.00 napríklad jabĺčko alebo iné ovocie. Obed o 12.00 nejaké kuracie prsia so zeleninou. Olovrant o 15.00 nízkotučný jogurt a večera o 18.00 podobne ako obed. Základom je tiež pitný režim, cca 2 litre minerálky, napr Lucka pre dojčatá. Žiadne sladkosti a tiež nejaký ten pohyb, aby telo nebolo len schudnuté, ale aj pekne vytvarované... Žiaden zázrak, ale stačí trošku pevná vôľa a ide to. Ja som bola stále maniak na sladkosti a teraz si dám asi 4 kocky čokolády, aby som mala pocit, že som sladkú úplne nevylúčila. Aby som nezabudla, žiadne ovsené vločky ani musli, z toho sa neschudne!!! Čo najviac zeleniny. Držím palce!
za 5 týždňov som schudla 5 kg!
Silvinka 33! Ja som mala pri výške 179 63 kg. Teraz mám 58. Ale aj tak je podľa mňa málo jesť len 2 krát denne...
nemame :( u nas na dedine su ledva jedny potraviny a terigat sa 17 km do mesta kvoli cockam...su sice lakave...ale este k tomu v dazdi tak to asi nie...akoze kde? sak ti su neprehliadnutelni :) ani sledovat nemusis...staci vidiet dazdnik alebo fotak :D
ty si teda pekne zo mna srandu robis :D...sakra skoda ze tu jednotu nemame,tu o cockach basnis ze som az chut dostala
no ved hej...a kedze japonci su dobraci od kosti ,tak nechceli pokazit dobre meno kukurici a preto nosia dazdniky.Ha...ale sme ich odhalili!...skoda ze som uz po obede...ten slnecnik je lakavy :D
chudaci japonci...fuj uz to krute zacina byt
do ust som daznik teda este neskusala davat...ale tak spomeniem si ked budem hladna a potom dam vediet ako dopadlo :)...mozno ani nie na ryzu ale dajky ryzovy popcorn :DD