za 5 týždňov som schudla 5 kg!

Príspevok v téme: za 5 týždňov som schudla 5 kg!
ankas

Ahojte! Vidím, že viacerí tu majú problém schudnúť. Ja som tiež "chudla" a nikdy som nič neschudla. Zišlo dolu kilo a potom bolo hneď späť. Takže sa chcem s vami podeliť o svoju skúsenosť.
V prvom rade je nevyhnutné papať každé 2 až 3 hodiny!!! To je základ. príklad: Raňajky o 7.30 - suchár, nízkotučný syr, šunku, vajíčko, veľa zeleniny. Desiata o 10.00 napríklad jabĺčko alebo iné ovocie. Obed o 12.00 nejaké kuracie prsia so zeleninou. Olovrant o 15.00 nízkotučný jogurt a večera o 18.00 podobne ako obed. Základom je tiež pitný režim, cca 2 litre minerálky, napr Lucka pre dojčatá. Žiadne sladkosti a tiež nejaký ten pohyb, aby telo nebolo len schudnuté, ale aj pekne vytvarované... Žiaden zázrak, ale stačí trošku pevná vôľa a ide to. Ja som bola stále maniak na sladkosti a teraz si dám asi 4 kocky čokolády, aby som mala pocit, že som sladkú úplne nevylúčila. Aby som nezabudla, žiadne ovsené vločky ani musli, z toho sa neschudne!!! Čo najviac zeleniny. Držím palce!

ankas

Silvinka 33! Ja som mala pri výške 179 63 kg. Teraz mám 58. Ale aj tak je podľa mňa málo jesť len 2 krát denne...

januška

nemame :( u nas na dedine su ledva jedny potraviny a terigat sa 17 km do mesta kvoli cockam...su sice lakave...ale este k tomu v dazdi tak to asi nie...akoze kde? sak ti su neprehliadnutelni :) ani sledovat nemusis...staci vidiet dazdnik alebo fotak :D

januška

ty si teda pekne zo mna srandu robis :D...sakra skoda ze tu jednotu nemame,tu o cockach basnis ze som az chut dostala

Filaga

obed ? to bol ten jeden suchar ? ;) daj si cocky, tie su lepsie, fakt, v jednote maju akciu, ale poponahlaj sa lebo japoncici ich vsetky vykupia, take doma nemaju. Urobia rizoto z cociek.

januška

no ved hej...a kedze japonci su dobraci od kosti ,tak nechceli pokazit dobre meno kukurici a preto nosia dazdniky.Ha...ale sme ich odhalili!...skoda ze som uz po obede...ten slnecnik je lakavy :D

Filaga

este si nejedla dazdnik ? to nevadi, mozes zacat so slnecnikom. to ale musis urobit vacsi SUP ;) popcorn? a to by bol sikmooki popcorn?

januška

do ust som daznik teda este neskusala davat...ale tak spomeniem si ked budem hladna a potom dam vediet ako dopadlo :)...mozno ani nie na ryzu ale dajky ryzovy popcorn :DD