Takže ahojte..dlhšie už randim s jedným chalanom .. pusa, dotyky ,láska, prezývky typu láska srdiečko všetko je len akurát neviem ako sme na Tom..ešte sme sa o Tom nikdy nerozprávali či sme v skutočne spolu..síce to tam smeruje ..je mi blbé sa ho to spýtať že : ako sme na Tom..lebo dosť sa aj obávam reakcie.. ale na druhú stranu má to aj zaujíma.. máte nejaké skúsenosti?
Ako sme na Tom?
Keď sa začnú bozkávať, aj povedala by som že ju zje :D
Urcite sa ho spytaj. Neboj sa, nezje ta. Ja z vlastnej skusenosti viem ze ked sa neopytas, nevies. Niektory hovoria ze nenapadne...to by som podla povahy...moj sucastny priatel nikdy nepochopil nic ,,nenapadne" vzdy som mu musela vsetko priamo vysvetlovat...
Zlatko ako to mi mame vediet ked ani vy to neviete???
To su mi otazky toto...
tiez ma ten Tom miatol :D
k teme: opytaj sa ho, ze ktory datum povazuje za zaciatok vasho vztahu, ze si minule tak rozmyslala a nevedela si ci to rande alebo az to druhe alebo az prva pusa ... ze minule sa ta niekto pytal jak dlho ste spolu a ti bolo blbe, ze sama si nevedela ... elegantne, diplomaticke
Tom a Jerry?
Ty si na Tom velmi dobre, ale on na Tom nie je. Teraz sa chcem spýtať že kto je to ten Tom?
Spytaj sa na rovinu uprimne a nestracaj cas tym ze nevies na com si..radsej sa dozvediet na zaciatku mozno ze to neberie ako vztah ako ked sa uplne namotas alebo naooak si mozes vychutnavat to ze ste spolu ako par,drzim palce ale neboj sa prismo sa spytaj iba ten co sa pyta sa dozie a zvlast co sa tyka chlapov..Vela stastia:-)
Chlapi nie sú vygumovaní, ale ušetríš veľa času, ak sa ho to spýtaš priamo. Seriózne. Najlepšie je, ak si k nim úprimná a priamočiara, beztak ich dostatočne mätieme. Ak to nie je naozaj čurák, čo namotáva každú druhú, tak by z toho niečo malo byť.