Cysty v prsnikoch

Príspevok v téme: Cysty v prsnikoch
opicka1231

Zdravim Vas.
Pred rokom, teda v auguste mi boli potvrdene cysty v obidvoch prsnikoch.
V jednom 1,5cm a v druhom 12malych cyst, do velkosti 0,5cm.
M0ja gynekologicka mi nasadila E-cko,Indonal a Mastodynon kvapky.
Samozrejme po 1/2r. sa cysty zvacsili, no liecba pretrvava a bolest prsnikov taktiez.
Dalsia kontrola na USG a cysta: 4cm.
Smerovala som (september) k mamologovovi, ktory mi urobil punkciu cysty a poslal to na cyto, ktore bolo v poriadku.
Ecko a Indonal uz neberiem, iba Mastodynon kvapky.
No mna tak bolia prsia, ze sa idem zblaznit.
Citim ich tazke, pocitujem pichanie, rezanie, stiapanie, ani sama neviem.
Spat neviem ani na bruchu, ani na boku, no otras.
Zivim sa pecenim, takze vkuse stojim a citim, ze si namaham nielen chrbat, ale i prsia.
Bola som pred dvomi tyzdnami u mojej gynekologicky a som jej vravela, o mojich pocitoch.
Nasadila mi antikoncepciu, ktoru zatial neberiem.
Tu som brala aj predtym, kym som cysty nemala, teda nie v prsnikoch.
Upravila mi cyklus.
Nahmatala som si salsie hrcky a to vlastne len preto lebo ma strasne bolia.
Mohol by mi pomoct YAM?
Nema prosim niekto podobny problem?
Dakujem za kazdy prispevok.

zdravie911

Fibrovera je systémový enzým a rastlinná zmes navrhnutá pre podporu normálnych úrovní hormónov, rovnako dobre ako zdravie maternice a prsníkov.
Zdravie reprodukčných orgánov je pre ženy dôležité ale , porozumenie a pocítenie istoty o telo a odliv a príliv menštruačného cyklu je skoro vždy denná starosť. Fibrovera je jemná možnosť, ktorá ponúka príležitosť priniesť späť do rovnováhy úrovne ženských hormónov. Fibrovera je úplne prírodná, jedinečná zmes hormón- ustálujúcich, rastlinných výťažkov a enzýmov navrhnutých pre pomoc ženám s hormonálnou nerovnováhou . Fibrovera poskytuje fibrinolytické (fibrín- rozkladajúce) enzýmy and kofaktory, ktoré sú špecificky vybrané pre podporu normálnej fibrínovej aktivity. Fibrín je stavebná súčasť jazvového tkaniva a je hlavný komponent maternicových fibroidov, fibrocystickej choroby prsníku a endometriózy. Zdravé úrovne hormónov bude prirodzene napomáhať normálnej aktivite fibrínu a budú taktiež podporovať normálne predmenštruačné príznaky. Fibrovera sa zameriava na úpravu hormonálnej odpovede, obnovenie stálych procesov v ženskom tele. Každý komponent bol starostlivo vybraný za použitia iba dobre preskúmaných a klinicky podporovaných ingrediencií.
Napomôže pri : pri nepravidelnej menšruacii, únave, nespavosti, menapouze , problém s pokožkou, rovnováhe nálad, regulacii v nadváhe, bolesti prsnikov, žalúdočné nevoľnosti, sústredenie,
v kombinácii s krémom Proféria prírodný Progesterónový krém, ktorý je bespečný a používa sa na zvýšenie hladiny progesterónu u žien, ktore trpia hormonálnou nerovnováhou. Na rozdiel od iných hormónov, vedci zistili, že progesterón optimálne doručí do tela, keď sa aplikuje cez kožu na rozdiel od podávaný orálne. Proféria je 100% prírodný produkt, neobsahuje žiadne syntetické hormóny, typicky predpísané lekármi.

jdgmvndjkl

aj mne na USG nasli niekolko dost velkych cyst v oboch prsiach, tiez stipanie, palenie, myslela som ze tie guče v prsiach mam po zmenseni prs, s vysledkom zo sona som este u dr nebola, ja to budem riesit tak ze pojdem na OP nech to vsetko vyberú a pokoj...