Zdravím,
som človek, ktorý nerád rozpráva o svojich citoch no potrebujem pomoc. Mám 17, chodím s jedným chlapcom už okolo roka no už oveľa skôr sme k sebe mali dosť blízko. Lenže on odišiel na inú školu, do iného mesta. Na začiatku školy sme spolu boli často v kontakte, volali sme si takmer každý deň, cez víkendy keď prišiel domov sme chodili vonku, no teraz sa to všetko stratilo. Nie žeby sme spolu neboli už vôbec v kontakte, ale už asi viac než mesiac sme neboli vonku, nevoláme si, napíšeme si. Správa sa úplne inak. Keď sa ho pýtam, či nechce ísť cez víkend von, stále niečo má. Keď mu napíšem, tak... Jednoducho mi príde akoby to bol úplne iný človek. Veľmi mi chýba a veľmi ho ľúbim, no príde mi akoby sme spolu už ani nechodili. Ja viem, nemám s tým veľmi skúsenosti, mám 17 a je to môj prvý vzťah, možno vám aj príde akoby som si z toho robila "veľkú hlavu", ale jednoducho mám pocit, že ma už neľúbi. A najviac mi príde čudné, že to svoje správanie zmenil v podstate z dňa na deň. Je pravda, že toho môže mať v škole veľa, alee...
Veľmi by ste mi pomohli ak by ste vyjadrili svoj názor. Vopred vám ďakujem.
Je to koniec?
podla mna hej, nejavi zaujem a ani sa moc nestretavate. to ze nema cast je uplna blbost. je to vsetko otazka priorit, ak by si Bola hlavna priorita tak si cas najde.
ako sa hovori, koniec je novy zaciatok- a mozno prave tohto sa drzal...jednoducho odisiel z mesta do ineho, prestupil na inu skolu, tak ma asi aj novu znamost, ale asi ti to este nechce povedat, tak to robi takto a bude to robit do vtedy, pokial sa ho na rovinu nespytas, ci ma vlastne o teba este zaujem,alebo ze ci uz ma inu..:) to je normalne v takom veku, on sa hlada, ty sa hladas...
Ahoj, ja som tiež mal taký vzťah a poviem ti, ak to je naozaj tak, ako to píšeš, ten vzťah už teraz neexistuje, nieto či ho ukončiť. Vtedy keď to začne ísť z kopca tam už je väčšinou v takomto mladom veku koniec. Hlavne to býva pre iné mesto, inú školu, proste v mladom veku sa človek potrebuje vídať každý deň. Ak chceš môžeš mi napísať na e-mail viac, alebo na pokeci.
ľúbiš? nepoznáš toho človeka, ked sa s niekým stretnes 1x za mesiac je to niečo iné ako ked sa s niekym stretávaš denne a vidíš jeho chovanie v bežných situáciach, ...
či pracuje a vie resp. bude sa vedieť postarať o rodinu...
čiže v tvojom prípade asi nie..
on má svoj život, zjavne si ho zariadil podla seba...
zariad si aj ty ten tvoj.. nepíš mu, nepodlizuj sa mu, neotravuj ho...
zaželaj mu vela stastia a uspechov v zivote... a vybavené... a ži si svoj život, ries skolu a svoju buducnost,..