Dokážem zabudnúť?

Príspevok v téme: Dokážem zabudnúť?
VoLde

Ahojte. Mám problém, ktorý má obmedzuje veľmi dlho. Poznal som jednu babu, nikdy sme sa nepoznali tak, že by sme sa rozprávali, alebo mali k sebe bližšie. Myslel som že je staršia než ja, tak som sa ju bál osloviť. Nebolo to také silné, ako to bolo pred tým, teraz môžem hovoriť o tom, že som sa do nej zaľúbil, no pred tým som mohol hovoriť len o známosti. Mali sme v škole tanečný, a boli sme spojené 4 školy z mesta. A ja som tam tú babu uvidel, zároveň som bol rád, že áno, mám šancu, a zároveň že na to nemám ju osloviť, alebo jej napísať. Nejak som to neriešil. Ako čas išiel ďalej, viac a viac som premýšľal o tom, či jej napíšem alebo nie. Raz som celú noc kôli nej nespal, keďže som rozmýšľal, či jej napísať alebo nie. Na druhý deň som išiel behať, pretože rád športujem, a aby som prišiel na iné myšlienky. Skúste hádať na čo som celý čas myslel? Tak som jej napokon tú správu poslal, išiel som rovno na vec, ale napísal som iba že či by so mnou niekam nešla, keď ju niekam pozvem. Celý deň bola online, neodpísala, správu si aj pozrela. Večer som jej ja napísal, že si moji kamaráti z nej urobili srandu, a zobrali mi telefón. V tej chvíli, presne keď som jej poslal tú správu, mi odpísala: "Nevadí, v pohode." Bolo mi toho veľmi ľúto, že som sa na niečo také odhodlal, a ona si toho ani nevšimla. Kebyže mi aspoň na to odpíše, som v pohode. Ako čas išiel ďalej, tak som raz predával telefón, už som absolutne nevedel koho sa mám spýtať, využil som to. Spýtal som sa jej, odpoveď bola: "Nie, ďakujem." Keď som sa jej spýtal niečo, už mi nikdy neodpovedala. Chcem na ňu zabudnúť, skoro každú noc sa mi o nej sníva, ale ja už viac trpieť nechcem. Nie je na svete jediná, a preto to chcem pustiť z hlavy. Keďže o mňa zrejme nemá záujem. Neviem čo mám robiť, vedeli by ste mi niekto poradiť?

armandito

"Celý deň bola online, neodpísala, správu si aj pozrela. Večer som jej ja napísal, že si moji kamaráti z nej urobili srandu, a zobrali mi telefón."

→ to tu dokedy ?! budeš zakladať tu istu temu , skoro kazdy tyzden, je to trápne...!