Vychadzky počas pn

Cliattsi

Bolesť nastala hlavne potom, čo som odišiel z práce do roboty.

oprava:Bolesť nastala hlavne potom, čo som odišiel z pn-ky do roboty.

Dakujem.

Cliattsi

aha, tak to som nevedel. Diky. Ale preverim to este. Lebo uz som viackrat takto bol.

Dalsia otazka, ak vie niekto odpovedať - už teraz mam zdrav. problem - s rukou.
Boli ma ked ju dviham, alebo s ňou aj pracujem. Aj ked hybe. prstami. Bolesť nastala hlavne potom, čo som odišiel z práce do roboty. Nechcem ale z.roboty odísť, lebo potrebujem mať normalnu vyplatu. Su tam aj ine dovody. Uz len par dni. Od noveho roka by som ale chcel ísť na pn. Ale hrozí mi, že mi nepredlzia zmluvu. Osobne si myslim, ze sa.to aj stane, lebo zamestnavatelovi aj chcem oznamit, ze mam tazkosti s tou pracou čo robím, aj ked praca je teraz kvoli mojmu stavu lahsia (cize uz vedia ze mam problem). Ale aj tak ma to boli a nerobi mi to dobre. Otazka je, či mam narok na pn po skonceni prac. pomeru - teda od 1.1. a či sa treba aj evidovat na urade prace. Lebo na urade prace tuzsim neberu pn-karov. Ruka ma boli od urazu a bude to podla mna trvat tak 2  mesiace -hojenie (vnutorny zapal svalu a zrejme aj slachy).

Vlados

Ked ides k doktorovi, a potrebujes si nakupit v meste, tak samozrejme isty cas mas volny, ale isto nie taky, aby si od doktora odisiel o 9.00 a domov prisiel o 20.00. Skor by som to riesil ze lahke veci nakupim, potom o 10.00 pridem k doktorovi a od doktora pojdem dokupit tazke a nespratne veci. Lebo vzdy ukecas 4-5 hod meskanie z dovodu spojov a zmeskania vlaku, ale neukecas to,ze 10 km si isiel 10 hodin. Zaklad je primeranost . Zmeskat mozes 1 autobus, nie 5 autobusov za sebou.

Cliattsi

Ja mam otazku, či vtedy, ked idem doktorovi, civ ten den mozem ist aj na nakupy a tym padom dojst aj vecer domov v ramci PN ky. Lebo je pre mna o nicom nakupovat v dedine, kde je vsetko drahe. Mate s tym niekto skusenosti?

Vlados

A mozes napisat, kde vidis problem ? Zacne mi vychadzka, buchnem dverami a idem do firmy, vybavim co mam a idem domov aby som stihol koniec vychadzky.

Vlados

A odkial mame vediet ci ta SBSskar pusti dovnutra do firmy xy. Okamzite prestan chlastat a pred zalozenim temy vysad aj tabletky zapricinujuce chemicku nerovnovahu organizmu.