Kolegyňa

Príspevok v téme: Kolegyňa
AlexandraUnavena

Ahojte. Asi je trapne, ze sem pisem taku vec, ale mam pocit, ze uz sa zblaznim. Druhy mesiac teraz pracujem s kolegynou, ktora zo mna neskutocne vyciciava energiu. Neviem sa dockat dovolenky, taka som z nej vycerpana. Sme same v kancelarii a snazim sa byt mila, ale uz mi ta pretvarka asi dlho nevydrzi. Odkedy prisla, ide to z kopca. Naskor vybavila zle zakazku, ku ktorej som jej aj dala podklady, aby som jej pomohla. Vdakabohu, ze som jej to poslala na email. Pocula som ju, ako sefovi vravela, ze som ju vybavila a zadala zle ja. Tak sme mali aspon dokaz. Tento tyzden to zase urobila, nastastie som si vsimla chyby. Ale museli sme sa 10 minut dohadovat, aby zavolala a vybavila to. Snazi sa byt mila, ale potom robi taketo veci alebo na mna hadze vsetku robotu. Ja robim este vecer z domu, co nestiham. A ona mi pocas pracovnej doby referuje co si s kym pise a ukazuje vtipne obrazky. Viete ako sa musim ovladat? Kamaratom sa nu stale stazujem, lebo to nejako neviem v sebe udusit. Myslite, ze je nejaka sanca s nou vychadzat? Lebo ja som ten tichy typ, co sedi, robi a vela nerozprava. Ale uz mam chut nieco chytit a hodit do nej :( asi si mysli, ze si zo mna moze robit rohozku, ked som o 13 rokov mladsia :(

bllocka00

slovenske zenske kolektivy hlavne v kancelariach ale aj inde to je jedna hnusna intrigaren . Nedaj boh aby do prace nastupila mladsia, krajsia nezadana slecna to ju tam caka peklo. Minuly rok som v takejto kancelarii pracovala tiez a nakoniec najkrajsi den ktory v mojej robote bol bol ten ze mi skoncila zmluva. Mne zasa kolegyne robili peklo pretoze som bola sikovna ked mala nejaka sviatok narodeniny alebo meniny zahadne sa len mne,,neuslo zo zakusku alebo chlebicka,, len somnou sa neskladali na dar pre druhe kolegyne (nikto mi to nepovedal ze sa skladaju ) co samozrejme nezabudli zdoraznit ze.... jedina ti nedala na tvoj dar ale vsetky sme dali... samozrejme som vypadala ako najvacsi idiot . Na obedy chodili len oni 3 ja som jedavala sama... a nikdy naozaj nikdy sme sa nepovadili ani nepohadali to len tak debilna slovenska zavist ze mate menej rokov, ze vas namiesto chodenia kazdych 5 minut na cigaretu a ohovaracky bavi vasa praca, ze sa o seba starate a chodite cvicit a nemate 4 faldy ako nestastna vecne sa stazujuca slovenska intriganka z prace. Alex ak sa to nezmeni tak zmen pracu. Neboj sa toho ja som bola taka zdeptana z toho ako ma vylucili ze jedina zachrana bola vypoved.

Jana Lukacova

AlexandraUnavena: tak je na čase sa na milú kolegyňu poriadne "nasrať" a ponadávať si (ked ste sama), pomôže Vám to získať späť rovnováhu, silu a následne s kolegyňou sa otvorene porozprávať o jej správaní. Ako píšete - vyciciava z Vás energiu a využíva Vás...tak ako malým deťom je potrebné aj jej ukázať, kde sú hranice.