Nechce deti ani svadbu

Príspevok v téme: Nechce deti ani svadbu
Jolana888

Ahojte,

mam 29 a moj priatel 34. Ja som bezdetna slobodna, chcem sa vydavat a mat 1 -2 deti.. moj priatel je slobodny, ma vsak syna. Svadbu a deti nechce, vraj je na to uz stary.. Myslite si, ze je toto dovod na rozchod?? Zase v inych veciach nam to na 100% klape a bojim sa, ze vo svojom veku uz skoncim nielen bez svadby a deti, ale aj bez chlapa ked ho necham..poradte prosim :)

Jolana888

jeho dieta som nevidela este.. on s nim totiz nema kontakt. Byvala mu ho nechce davat, hoci to ma nariadene sudom.. strasne prietahy kvoli tomu boli a vravi, ze toto uz zazit nechce (boji sa, ze sa to zopakuje) a preto nechce deti :(

a_dr1a

Ahoj Jolana. Svadba rodina deti - to su (okrem partnerskej zhody suhry kompatibility byvania financii a sexualnej spokojnosti ai), podstata gro kazdeho partnerskeho vztahu a spokojnosti tych dvoch v tom vztahu. Tvoja tuzba po detoch (ak po nich naozaj tuzis a chces ich), ostane nenaplnena, zatial co tvoj partner si uz svoje uspokojenie po dietati, naplnil a splnil. Ale tebe tu istu potrebu tuzbu, stat sa a byt matkou, ako je on sam zas otcom, nechce dopriat. Splnit. Vies. Muz, ked skutocne miluje zenu, je pre neho zavazok a puto s tou zenou (svadba deti rodina), nieco prirodzene a normalne. Ich tuzby priania priority tych dvoch su aspon v tomto, spolocne a rovnake. Takze asi by si mala urobit to, co je pre teba najlepsie. A co chces ty. Neviem, ako dlho spolu ste. Ako vychadzas ty s jeho dietatom. Ci ste sa uz ohladne takychto veci uprimne a na rovinu spolu bavili (lebo ten jeho strach je naozaj vyhovorka alibizmus). Proste sa spolu porozpravajte. Ved ty si jeho prijala aj s jeho dietatom. On by teba ako mamicku s tvojim dietatom tiez tak isto prijal? Vychovaval by s tebou tvoje dieta? Ake ma skutocne dovody nemat s tebou ziadne zavazky? (sleduj ho a pocuvaj ho rozumom ocami usami, vsetkym. Jeho neverbalnu stranku, mimiku gesta slova pohyby pohlady ai. Ak ho uz dobre poznas, budes vediet ci klame alebo nie. Jasne, ze ti nepovie sam od seba ze ta nemiluje, ze teba ani vo snoch za manzelku ci matku svojich deti nechce). No potom vsak nestracaj svoj cenny cas s niekym, kto ta nemiluje natolko, aby ta ucinil spravil stastnou a spokojnou. A nebral vobec ohlad na tvoje potreby tuzby sny. Si panou svojho casu zivota i svojich rozhodnuti. Lebo sa ti naozaj moze stat, ze v mene svojej lasky k tomuto muzovi sa zrieknes vsetkeho co chces/tuzis ty, a mozno??, sa po rokoch rozhodne s lahkostou on sam. Ze sa zalubi do takej zeny, ktorej da zrazu vsetko. Zasnuby manzelstvo deti rodinu ai. A to uz zrazu pojde. A este ako lahko) A ty ostanes sama. A aj bez dietata. Co pravda mozes ostat sama vzdy aj pri komkolvek inom. Ale to dieta by tu bolo uz "vzdy" pre teba a s tebou, bolo by tvojou sucastou, zmyslom tvojho zivota. A nie, nie si este vobec stara na nic, ci pripadny novy vztah lasku partnerstvo rodinu rodicovstvo. Zvaz vsetky Pre/Proti, a rozhodni sa. Vsetko dobre

Opso

lyzovacka, neschopné zlatokopky sú dnes aj "zrelé" či prezreté ženy. Keď zlatokopku, tak mladú a čerstvú zlatokopku.

tenzing

vidím to ako evka
je vo vzťahu s tebou, lebo je to pre neho pohodlné-servis od postele po kuchyňu, lenže raz sa zamiluje a ty tak či tak ostaneš sama

lyzovacka

a ta 20tka ho bude chciet len preto ze ma byt a ona sama by si na neho nedokazala zarobit :))) realita slovenskych vztahov...potom sa chlapec spamata a bude mu dobra aj zena s ktorou chodil doteraz....

evkaTN

áno je to dovod na rozhod lebo sa nezhodujete v podstatnych zivotnych temách.... to ze je "starý" je trapna vyhovorka...
on len nechce svadbu ani deti s tebou...
pokial s ním ostaneš poviem ti čo sa stane, budeš s ním , budeš mať 35 rokov, on si zbalí nejaku 20tku, spraví jej decko, teba kopne do prdele a zoberie si ju za zenu....
ver tomu ze on sa zenit bude, raz v zivote, ale teba si nezoberie..

lyzovacka

boze ked to citam ako chcete strasne tie nastrocne tak normalne sa smejem :) ked idem po ulici vidim ze priemerny slovensky muz az na par vynimiek sa ani nevie pekne obliect, upravit si pekne vlasy a naroky ma ako keby bol kral :) pisete o sebe ako keby ste boli nejaky drahy tovar :) keby ste sa radsej zacali o seba poriadne starat a potom mali aspon tie naroky :)

Opso

No 29 rokov zas nie je tak málo, keď prim hrajú mladé žený a dievčatá. Väčšina mužov si vyberie radšej napr. 19 ročnú ako 29 ročnú. Má teda čoraz viac obmedzené možností vo výbere partnera.

Alkaaa

V tvojom veku :D vies, ze mas IBA 29 ano? Neviem naco stracat cas s niekym, kto ma odlisne nazory na zakladne veci.