Prečo sa niektoré témy uzamknú?

BJ_2

Biela Kobra - myslim, ze tema pre registrovanych uzivatelov a uzamknuta tema, su dve rozne veci, a neviem o tom, ze by si to mohol uzamykat uzivatel sam. Tu sa riesi uzamykanie temy.

Precitaj si prispevok 12.12.2017 16:08:05

mravecF

Prispievatel"uazmkol," lebo chce aby to bolo podľa jeho gusta.
Ked niekto ide do nejakej témy prispievať dá tam nick ktorý ho v tom momente napadne, v ten deň, aj o dva dni aj o týždeň to je celé.Čiže aj na tú istu temu sa môže vrátit.Dáva svoje názory.
Aj uzamknutý majú nejaký "Nick".
Možno v reale by sa ľudia takto nerozpravali.
Môžu prispievať rôzni, na témy.
To je celé(:

Biela Kobra

Aknes, ak zakladateľ témy, ktorý je zaregistrovaný na tomto fóre, nechce, aby mu do témy prispievali kadejakí trollovia, falošné identity a pod., tak si tému sám uzamkne. Nerobia to admini. Do uzamknutej témy môžu prispievať len zaregistrovaní účastníci, ako napríklad ty. Tým sa eliminuje, že ti do témy nemôže prispieť pod viacerými nickmi jeden človek, ktorý tam napríklad z roztopaše alebo z iných pohnútok umelo rozdúcha hádku (väčšinou sa háda pod rôznymi nickmi akože sám so sebou), na čo mu ostatní diskutéri naletia a začnú sa navzájom urážať, namiesto toho, aby sa normálne vyjadrili k téme. Nie je to dokonalý spôsob, ale trochu to pomáha.

BJ_2

Ahoj Aknes. Precitaj si toto:
www.zdravie.sk

A to nieje vsetko. Jednu diskusiu, uplne slusnu, zmazal uplne. Teda nieze zamkol, celu ju vymazal (asi 40 prispevkov behom 2 tyzdnov obsahovala). Riesilo sa tam, preco su slovaci tak buransky narod... ked sa tam zacalo diskutovat o tom, co priniesol kapitazlimus, a ze za sociku boli ludia lepsi, hned zmazanie temy... nie zamknutie. Ta tema zmizla... co sa dotkne ludi co tam prispeli nieco inteligentne alebo nazor.

Takisto som si vsimol, ze zamyka hlavne nabozenske temy, ktore riesia vieru, nabozenstvo. Pride mi to, ze sa do moderatorskeho timu dostal nejaky zly clovek... alebo nejaky pometenec, co neznasa Boha, veriacich. A fotku penisu tam nechal... aj ked som ho na to upozornil.
Hlavne temy o viere su hned zamknute. Takisto nieje dovod aby vobec nieco zamykal. Vela krat sa otvarala aj stara tema, co je na tom?
Uz som na to upozornoval a stazoval sa, ale vlastne kde sa da stazovat? Hlavne keby sa admin vyjadril, k tomuto, ale zatial nic nenapisal.

Aknes

Asi tak ty asi myslíš, že keď tému založí registrovaný prispievateľ, tak môže určiť, že jeho téma je len pre registrovaných, a vtedy do nej nemôžu prispievať neregistrovaní. Lenže to je niečo iné. Ja sa pýtam, prečo admini niektorú tému jednoducho uzamknú a prispievať sa už do nej vôbec nedá, ani registrovaným prispievateľom. Nechápem prečo sa tak deje, ale stáva sa to pri viacerých témach, a pritom nikto v príspevkoch neporušil pravidlá fóra.