Pankreas?

Príspevok v téme: Pankreas?
Divad

Zdravim.
Uz asi 2 tyzdne pocitujem tupy tlak okolo zaludku a pupku co prerastlo to bolesti az pichania. Z chuti som sa najedol- nic mastne lososa s cestovinami a odvtedy ta tupa boles a pichanie si striedavo pritomne. Okrem toho mam cudnu stolicu ktora strasne pachne asi ako zhorena guma.

Bol som u obvodnej a predpisala mi nospu a este daco proti nafukovaniu. Odporucila ma na gastro ale termin mam az o tyzden :(

Snazim sa nic alebo len minimalne jest a pit vela trkutin ale ten cudny zapach ma strasne znervoznuje.

Co mam robit? Mozem aspon suchare? Varene zemiaky? Pocit plnosti a extremneho hladu sa striedaju.

Dakujem

Vlados

Pri problemoch s pankreasom je stolica silno zapachajuca ilovitej farby a normalka sa narobis nez toaletu ocistis kefou.... takze klud, pankreas mas asi ok.

Divad

Farba normalna hneda, skupenstvo nie je pevne, troska redsie a lepave. Zapach necitit standardne ale na toaletaku troska blyzsie to pachne velmi cudne. Tazko definovat ale nie hnilobny pach ale taky chemicky.

Vlados

Kedze som sa prave vratil z nemocnice po operacii pankreasu, dg : pankreatitida balthazar E, tak ti napisem co mi davali po pôste, to by ti nemalo ublizit. Zemiakove pyre, light syr, ovocna presnidavka, suchare, rama, džem.
S pankreasom nie su zarty, moju dg a moj stav vraj neprezije 95% ludi na slovensku, vo francuzsku kde ma urgentne operovali mi davali sancu prezit 40% a po operacii som bol 8 dni v umelom spanku. A to som bol v spickovej nemocnici, kde 1 den pobytu stal 1.508 eur plus sa priplacali vsetky ukony a material. Nasa poistovna sa riadne zapoti, ked im montelimarska nemocnica posle fakturu .-))))