Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo mi je?

Príspevok v téme: Čo mi je?
Pauli76

Ahojte. Od piatka mam striedave bolesti v bruchu a hlavy.. mala som aj trikrat teplotu. Nedelu mi vsak uz nic nebolo ale potom az vecer som mala bolesti v podbrusku. Menstruaciu mam kazdy mesiac ale nie v ten isty den preto beriem tabletky Duphaston uz treti mesiac na upravu cyklu od gyn. ale este stale nebyva v rovnaky den. V ten tyzden od pondelka som zmenila pracu.. Dnes -pondelok- ma od rana boli v podbrusku a mam aj slabu hnacku.. cakam ze dostanem kramy pretoze ma vzdy takto bolieva pred nimi brucho ale oni nie a nie prist. S priatelom vzdy pri styku pouzivame ochranu a sme pozorni takze nechapem ako by som mohla byt tehotna.. otazkou vsak zostava, co mi vlastne sakra je??!

pokahontax

my to máme odkial vedieť? ved hod ku doktorovi... je pracovny tyžden... ked si chora tak to ovplyvnuje aj ciklus

nicollette12

Tak jedine, co ti mozme odporucit je pockat, ci ti pride menzes a ked ti nepride tak chod k lekarovi...
A ta teplota moze byt aj z toho, ak si nahodou prechodila aj malinke prechladnutie, vtedy sa to zvykne vratit aj v podobe teplot a hnaciek aj bolesti brucha..