Ahojte všetci chcem sa spýtať či máte nejaké skúsenosti s antikou MAITALON beriem ju necelé 2 mesiace mám 19 rokov a antikoncepciu beriem prvý raz v živote .. takze prvú tabletku som si dala 30. Októbra ked mi došli dni brala som ich pravidelne 21dni potom došla pauza 7 dni no stalo sa mi že som bola po nočnej a na 8.den keď som si mala zobrať nový blister som sa pozabudla :/ hneď na druhý deň keď som si uvedomila že som si tabletku zabudla dať som si dala dve naraz nakoľko som čítala v letáčiku že ak zabudnem tabletku mám si dať dve naraz .. prešli 3 dni a ja som mala s priateľom nechránený styk no nespravil sa do mna ... po niekoľkých dňoch som mala asi 2 dni hnačku a prišli na mna navali tepla a nevoľnosť ... chcem sa spýtať či môžem byt tehotná kvôli tomu že som vynechala tu jednu tabletku ?! Teraz mi majú dôjsť 18.12 a pobolievaju ma prsia aj podbruško ma boli ale stále sa cítim ako po opici.. prosím poraďte mi ďakujem vopred za všetky rady
Som tehotná ?
Veľmi nepravdepodobné že by si otehotnela a ešte nepravdepodobnejšie, že by si po pár dňoch mala príznaky tehotenstva. To či si tehotná ti vie povedať iba gynekológ.
Podotýkam že stále je tam možnosť že nejaká spermia sa do mna mohla dostať :/ stále by som len spala a vôbec nič mi ani nechuti