Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa s tým vyrovnávate?

Príspevok v téme: Ako sa s tým vyrovnávate?
prispievatel

Je tu niekto kto žije sám? Ako s tým žijete?

Ja si uvedomujem že byť sám je super, a že to má nespočet výhod a je to mnohokrát lepšie než byť vo vzťahu. Ale keď vidím ako všetci okolo mňa sú zadaní a majú rodiny tak mi je smutno a nejak to v sebe neviem potlačiť. Proste musím nad tým stále rozmýšľať a nedá mi to pokoj. Viem že nie je všetko zlato čo sa bliští, a že tí zadaní by to asi aj vymenili so mnou...

Ale mám 23 rokov a som bez baby a ked sa mám s niekým rozprávať na tému sexu a vzťahov tak je mi to strašne nepríjemné a dá mi dosť zabrať aby som to uhral na sebavedomie, a tváril sa že je všetko v pohode mám ľudovo povedané "v piči". Nemôžem dávať najavo svoju slabosť, pretože to už by ma zožrali doslova, vždy keď sa jedná o vzťahy a ženy tak si vymýšľam a podávam dobrý herecký výkon, takže nikto nič netuší... veď nikto mi nemôže preukázať že som ešte panic, keď poviem že som mal pár krátkych "vzťahov" a nejaké baby na jednu noc a že teraz nikoho nehľadám a som v pohode tak tomu uveria, lebo to viem dobre zahrať... ale vnútri ma to zožiera a neviem kedy to prestane...

Ako sa mám pripraviť na to že celý život budem sám? Pretože povedzme si to narovinu - žiadna baba za mnou sama nepríde a všetky dobré baby v mojom veku +/- 5 rokov sú už dávno zadané alebo rozvedené s deťmi. Ako sa vyrovnávate s tým že nemáte partnera? Dnes aj strašný nepomer, na jednu babu pripadá aj 10 chlapov a tak si môžu vyberať a ktorá by si vybrala "chlapa" čo meria len 170 cm.... to je tiež ďalší problém.... môj výber je značne obmedzený vďaka mojej skurvenej trpasličej výške :/

Čo mám robiť aby som bol šťastný aj bez ženy? Nechcem v 40 rokoch spáchať samovraždu, poraďte mi :/ Mám vyhľadať pomoc odborníka? Má tu s tým niekto skúsenosti? Pomáha psychológ alebo sú to len vyhodené peniaze?

Ernesto

suhlasim s Lollkou, strasne vela ludi je odsudenych na nekonecnu samotu, pretoze sami nie su nic extra, ale ich prehnane naroky by dokazali splnit hadam iba hollywoodske hviezdy. viem o com hovorim, sam mam ten problem :D

Lollka

23 rocne +- 5 rokov su vsetky zadane ci davno rozvedene s detmi? Ty na akej planete zijes? Muzov a zien je rovnako, ak mas pocit ze muzov je 10x viac tak to bude tym, ze si prilis vyberacny, zeny su pre teba len tie krasavice nejake priemerne za zeny ani nepovazujes a nemas o ne zaujem. Tak ked zlavnis z narokov tak si mozno aj niekoho najdes.

Ernesto

ja som sam uz dlho a vyhovuje mi to. ale tiez ma to trapilo do momentu kym som nemal prvy vztah. potom som to tahal par rokov s jednou babou a postupne sa to menilo na kvalitne peklo :D akonahle zazijes poriadnu zmiju, tak budes stastny za kazdy den single zivota :D

dost nestastne vnimas realitu. priemerna vyska zien je 167cm, to znamena, ze mas cca 50% zenskej populacie k dispozicii. neni pravda, ze pripada 10 chlapov na 1 zensku. pomer v populacii je takmer 1:1 . najhorsia situacia co som pocul je myslim v estonsku, kde pripada na jednu zenu 0,8 chlapa a su tam z toho zenske fakt zufale.

ja by som na tvojom mieste travil vela casu s dievcatami. nie kvoli tomu, aby si s nimi nieco mal, ale aby si sa s nimi kamaratil. ono si nakoniec s nejakou "sadnete", budete mat sa stale o com bavit, budete si rozumiet, zacnete sa mat radi a pojde to samo. ked nebudes obklopeny ludmi, tak nikdy si babu ani nenajdes. ono sa totiz neda pohladom v autobuse alebo stretnutim vo fronte v lidli zamilovat, aj ked vo filmoch to casto vidime :)

ja som vzdy mal babu bud zo skoly/internatu (nie z triedy), alebo z prace (nie priamu kolegynu). ma to vyhodu, lebo sa pravidelne s nimi mozes stretavat, kedze do skoly/prace musia kazdy den. staci ze iba na obedy budete spolu chodit a sem tam vecer niekam sadnut pokecat a uz to je o inom. iba raz sa mi stalo, ze som chodil s babou z cisto nahodneho stretnutia ake pozname z filmov. nasiel som ju na diskoteke.

Jana Lukacova

Prispievateľ: ignorujte všetky tie povrchné drísty, ktorým venujete pozornosť, ako: všetky dobré baby sú zadané, môj výber je obmedzený vďaka mojej výške, celý život budem sám, byť panic je slabosť.. potrebujete iba prijať realitu takú aká teraz je a prejaviť emócie, ktoré vo Vás vyvoláva – smútok, hnev...To, že ste panic nie je žiadna slabosť, naopak, ak by ste prestal hrať divadlo a bol úprimný, možno budete prekvapený, čo sa začne diať;). Aby Vás nezožrali iní ľudia, zožierate sa sám (skutoční priatelia sa tomu nebudú posmievať, ak áno, tak potom to nie sú priatelia, ale ešte nezrelé deti, s ktorými trávite čas)