Suchy kašel

Príspevok v téme: Suchy kašel
Ni-pe

Ahojte, uz si neviem rady, idem si po radu k vam. Pred 3 tyzdnami ma zacalo velmi boliet hrdlo. Sla som k Dr., dala mi atb.Klacid. Dva dni nato sa pridruzil aj suchy kasel. Po dobrati atb.sa mi choroba vratila spat. Znova bolest hrdla, kasel neprestaval. Dr.mi vzala krv na mykoplazmy a chlamydie. Vysledok negativny. Tym lekarkin zaujem o mna skoncil. Dala mi len Omarit na alergiu. Hrdlo prestalo boliet, ale kasel stale neutichal. Ku kaslu sa pridal upchaty nos, bolesti hlavy, musela som ist na pohotovost. Tam mi dali atb.na tie dutiny Cyprofloxacin Teva, Ambrobene na kasel a Aerinaze na alergiu.
Dutiny sa pomaly dostavaju do normalu, ale suchy kasel mam stale. Nic nepomaha. Nemam horucky ani nic ine. V noci nekaslem vobec, uplne dobre spim. Pride rano a kaslem sucho, uz ma z toho zacina boliet aj hrudnik a pichat v chrbte.
Neviete mi poradit? Stretol sa s tym uz niekto? Uz si namyslam rakoviny vsetkeho typu.

Ni-pe

Ziadne atb.nezaberaju, uz mi z nich bolo zle, az som ich vysadila, lieky na alergiu tiez nezmenili moj stav....
Skusim tu majoranku dakujem.

MaruskaMM

Lyzicku susenej majoranky zalej vriacou vodou, ako caj. Pi 3x denne.
Ten kasel ti kludne moze este trvat aj mesiac. Toto je naj, co pomohlo.