Stomatológ- Injekcia

Sonie

Papalas, tak vlastne o čo ti ide? O cenu za injekciu, alebo sa bojíš bolesti? Asi sa skôr to druhé. Tak sa neboj, musíš vydžať.

zuzi74

Naco si zakladal novu temu? Vsak uz v inej si sa to iste pytal.
Normalne si vypytaj injekciu proti bolesti a hotovo. Cenu budes zbytocne zistovat, tie su rozne, ale nie je to drahe na rozdiel od samotneho ukonu.
Okrem ineho, mne tiez tvrdili, ze trhanie zubu pod injekciou vobec neboli a myslela som si, ze mi trhaju hlavu namiesto zubu. Vyplnanie kanalikov ma vsak pod injekciou vobec nebolelo.

Papalas

pokahontax

Pýtam sa to preto, lebo známy aj po pichnúti injekcie bolesť pociťoval, preto :) Možno, že bola podaná zle alebo čo ale pociťoval.

pokahontax

vieš ty vobec čo to je pojem "lokalna aneseza" ?!

tak ked ti to pichnu tak logicky nebudeš citiť nič.. budes to mat necitlive, umrtvene...
to mas kolko rokov preboha!

dentist

Ty dilino, veď práve NATO je injekcia, aby si necítil bolesť :))
Tak si ju určite vypýtaj. Ale pochybujem, že by nejaký zubár išiel pacientovi čistiť kanáliky bez pichnutia injekcie.
Mne už takto ošetrovali 3 zuby (samozrejme s injekciou a pod mikroskopom) a môžem ti potvrdiť, že som vôbec nič necítila.

DlVERGENCIA

čistenie kanalikov čiže asi vyberanie nervov zo zuba??? mne ked vybera nerv bez slova mi da injekciu....

ten ukon je drahsi ako samotna injekcia, za tu das 2-3€ a za výkon 8€ napr..

Papalas

A môžem si ju popýtať aj pri čistení kanálikov? Ako dlho trvá kým začne pôsobiť? Bolí to, keď mi ju pichá?