Hamblivý?????

Príspevok v téme: Hamblivý?????
Julinka1836

Čaute ľudiaa! Mám otázočku. Nedávno som sa stretla s jedným chalanom (džentlman,nepije,nefajčí...). Jediné,čo mi na ňom prekáža je jeho "ukecanosť". Všetko z neho lezie ako z chlpatej deky. Mám 16 a hoci mi vravia,že hovirím málo,pri ňom sa stále snažím o komunikáciu a on sám ma voláva von,takžr o nezáujem nepôjde. Čo si myslíte? Musí sa najskôr oťukať? Má 19 rokov. Čo mu mám povedať aby sa odvážil so mnou VIAC komunikovať? Vďaka za každú serióznu radu. ;)

foreveryoung

Ahoj :)
Myslím, že viem zodpovedať na tvoju otázku. Tiež mám 16 rokov (teda o chvíľu 17).
S priateľom som rok a síce on nie je ten typ ako si napísala. On je celkom ukecaný. Ale začiatky boli tiež také kadejaké nemali sme si spočiatku čo povedať a keď áno tak to boli väčšinou somariny. Obaja sme skôr uletené typy, zaujímajú nás skôr bláznivé veci tak sme si k sebe našli cestu.
A teraz ku tvojmu problému. Skús nájsť tému ktorá ho baví. Každý chalan je jedinečný a iný.
Napríklad nám pomohlo, že sme spolu volali každý deň hoc aj 2-3 hodiny (Vtedy sme boli len kamaráti podotykam). Skus tomu nechať voľný priebeh a pôjde to. Netreba na ňho tlačiť. Skus rozmýšľať tak, ako on. Keďže je hanlivý bojí sa ti otvoriť. Zrejme nemá v tebe ešte plnú dôveru, no keď ju nájde v tebe tak nebude mať problém sa ti s niečím zveriť. A myslím, že je to na dobrej ceste keďže ťa on voláva von. Musí sa len oťukať. :)