Sex plnoletého s neplnoletou

suklo1125

ake sudne povolenie? no uz by som chcel len niekoho vidiet, ako by si od sudu taketo nieco v pripade potreby pytal

sashasss

Sud ziadne taketo povolenia neudava. No pokial ma dievca len 15 rokov, tak je este maloleta a nemala by mat pohlavny styk!

Forro

On sa predsa s nikým nestavil, len chce mať sex s neplnoletou, alebo ho dokonca už mal a chce si overiť, či je to legálne. Tá stávka to je len taká kamufláž. Ale stačí si to nájsť na googli, sú tam všetky paragrafy aj zákony.

Podľa § 201 Trestného zákona platí (sexuálne zneužívanie)
(1) Kto vykoná súlož s osobou mladšou ako pätnásť rokov alebo kto takú osobu iným spôsobom sexuálne zneužije, potrestá sa odňatím slobody na tri roky až desať rokov.

Ernesto

yop, zabudol som dodat, ze to bolo v USA, mal som 21r a vyslovene nas varovali, ze nemame fuknut ziadnu pod 18, lebo je to illegal. ze ak by som mal aj ja pod 18, tak mozem.

na slovensku nic take neplati a aj ked mas 50r, tak mozes nahanat a motat hlavu 15kam :-D

Ernesto

on to musi mat z nejakeho filmu / serialu, lebo su krajiny, kde je povoleny sex od 15, ale akonahle je jeden z paru nad 18 a teda dospely, tak potrebuje mat povolenie k sexu s neplnoletou osobou. to ci je to povolenie od sudu si nepamatam, ale myslim ze je od rodicov. tyka sa to prveho sexu, lebo ak su par 16r a 15r a spolu spavaju, tak predsa o dva roky ten starsi pri dovrseni 18r nebude pozadovat povolenie, pretoze druhy ma iba 17r

DlVERGENCIA

mne stačí prečítať "stavil som sa s kamarátom" a už viem že to bude primitivny prispevok od primitivne zmyšlajuceho...

super stávka je resp. bola aj tá kde sa stavil že si odreže hlavu motorovou pílou... (sarkazmus)