Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úraz po dopravnej nehode

Príspevok v téme: Úraz po dopravnej nehode
Pan4654

Dobrý deň . Mám 22 rokov a dňa 4.10.2017 som mal dopravnú nehodu . Ja som bol šofér motocykla a pani na aute mi nedala prednosť . Ja som na následky dopravnej nehody mal dolamane obe nohy (ľavá noha bol zlomený členok a práva noha tá je zlomená komplikovane keďže mám zlomene celé preškolenie čiže obe kosti ktoré idu predkolením) taktiež mám nadtrhnutu pecen pomliaždené rebrá a rôzne šúchance . Bolo už vznesene stihanie voči pani za ťažké ublíženie na zdraví . Poprosím Vás reálny názor na koľko € mám oceniť zranenia ? Nemám absolútne žiadnu šajnu o tom . Nechcem byt ani uzernik ale predpokladám že z jej vrecka nič ani nepojde . A ja som už 2 mesiace ležiaci a pohybujem sa na vozíku . Mám bolesti stratil som mzdu a mám aj hypotéku na bývanie . Chcel by som žiadať 50000€ je to reálne ? Ďakujem

Gima

Musíte počkať na vyjadrenie policie, no v prvom rade je vaše zdravie, teda kompletne preliečiť zranenia, veľa rehabilitovať a cvičiť vo vode. Ak ste podstupili operáciu pečene alebo panvy po uraze treba to vydokladovat lekárskymi správami a potom žiadať o odškodnú sumu, no ak policia zistí, na základe brzdných dráh na vozovke vaše zavinenie, tak na odškodne môžte zabudnuť. V prvom rade je dôležite, aby ste sa fyzicky zotavil.

Pan4654

Tvoj názor . Čo mal na mne zmeniť ??? Mal som fajn prácu fajn život nemal im žiadne zdravotné problémy a kvôli nepozornosti niekoho mám ja trpieť ??? Ja sa mám zmeniť kvôli čomu ? Kvôli tomu že mi niekto pecen roztrhol a komplikovane nohy rozlámal ??? Keď si zažiješ niečo podobne potom komentuj negatívne lebo si očividne ani nevieš predstaviť o čom sa tu bavím . Keď nebudeš od bolesti 2 mesiace spať a srat budeš na posteli .

Hap

Takychto jak ty milujem 50 ti nedaju ani keby neviem co nemas nphy takymto tolko nedaju to zabudni ludom co nevedia chodit tolko nedavaju to ze mas hypoteku je iba tvoj problem. Liec sa a nezdieraj ludi ludia robia chyby nieco ti ten uraz mal ukazat a zmenit.